Какво да очакваме от "50 нюанса освободени"?

5 основни неща, които можем да очакваме

Какво да очакваме от "50 нюанса освободени"?

Толкова време очаквахме "50 нюанса по-тъмно", че когато излезе в кината, се чувствахме сякаш вече сме го гледали. Сега е време за нова еуфория, тъй като предстои появата на филма "50 нюанса освободени"- третият и последен филм. Вторият филм отведе нещата между Крисчън и Ана на следващо ниво, но "Освободени" е истинската развръзка на любовната им история. "50 нюанса по-тъмно" е съсредоточен върху тъмните и мрачни неща, а третият филм ще бъде за справянето с трудностите и всички излизат по-силни. Вече знаем няколко неща за продукцията, но има 5 основни неща, които трябва да знаем за "50 нюанса освободени".

1. Ана забременява

Докато е в болницата, за да се грижи за втория си баща- Рей, Ана разбира, че е бременна. Новината обаче не е приета добре от Крисчън. Той я обвинява, че е забременяла нарочно и се тревожи, че в бъдеще ще избира детето пред него.

2. Нещата с преследвача на Ана минават на следващо ниво

След като Ана и Крисчън се завръщат от медения си месец, Крисчън напуска града по работа, а Ана се среща с приятелката си Кейт, за няколко питиета. Но когато Ана се прибира, тя открива, че бившият й шеф Джак, който става изключително опасен във втория филм, е проникнал в дома й с цел да я отвлече. По-късно той успешно отвлича Миа Грей и иска 5 милиона долара за откуп.

3. Г-жа Робинсън все още създава проблеми

В допълнение на това, че Крисчън продължава да се среща с Елена, тяхната бивша афера продължава да създава проблеми, когато Джак излиза от затвора.

4. Крисчън разкрива мрачна тайна от миналото си

Крисчън, който е осиновен, открива, че той и Джак са били в един и същ дом за деца.

5. Има щастлив край

Книгата разказва за живота на Ана и Крисчън няколко години по-късно, показвайки Крисчън и Ана щастливи, готови за празнуват 2-рия рожден ден на сина им Теодор. Също така Ана е бременна отново. Второто дете е момиче и планират да я нарекат Фийби.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay