Камелия: "Бях най-добрата детска учителка!"

Камелия: "Бях най-добрата детска учителка!"

Попфолк звездата Камелия разкри, че преди да започне музикалната си кариера, е била детска учителка. Тя сподели спомените си за времето, прекарано с децата, като каза, че когато била на смяна, всички деца идвали с усмивка. Камелия обясни, че е давала на децата вниманието, от което се нуждаят, като е играла с тях на игри като кегли и криеница.

Сегашната певица призна, че едва ли ще разпознае порасналите си ученици, но цени опита, който е придобила като учител, особено при отглеждането и възпитанието на сина си Баян. Въпреки успеха си в музикалната индустрия, Камелия разкри, че сърцето ѝ винаги е било привлечено от децата и преподаването.

Въпреки че Камелия не спомена конкретна причина за напускането на учителската професия, тя отбеляза, че решението ѝ да преследва кариера в музиката е повлияно от любовта ѝ към музиката и желанието да следва сърцето си. Тя също така сподели история за борбата между сърцето и ума си, когато трябваше да избира между стабилен финансов партньор, подкрепен от семейството ѝ и любовта си към музикант. В крайна сметка тя избра любовта, вярвайки, че финансовата стабилност не е достатъчна, ако няма емоционална връзка.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay