Бизнесът преди любовта

Дженифър Лопез и Марк Антъни ще останат бизнес партньори и след развода

Музикалната звезда Дженифър Лопес и актьорът Марк Антъни ще продължат да работят по общата си модна линия, въпреки че двамата наскоро взеха решение да поемат по различни пътища и да сложат край на брака си.

 

Световноизвестната двойка неотдавна подписа договор с Tommy Hilfiger за линия аксесоари, които ще излязат на пазара през септември тази година. Редица издания впоследствие допуснаха, че сделката им с модната компания може да пропадне, тъй като Дженифър и Марк миналата седмица решиха да се разделят.


Информацията обаче бе отхвърлена категорично от представителите на двете звезди, които подчертаха, че Лопес ще работи по женските аксесоари, докато Антъни – по мъжките. "Продуктите им винаги са били много различни и отличаващи се, така че това няма да бъде проблем. Очакваме висококачествения съвременен стил на звездите да пожъне успех през септември", сподели говорителят на Джей Ло.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 21.07.2011|14:10
След като оповестиха, че развода е по взаимно съгласие и въпреки всичко си остават приятели, не виждам къде е проблема да продължат да работят заедно? След като имат и две деца, няма начин да не се виждат. Да ги оставим на мира да си живеят живота и дано скоро да видим новата колекция. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay