Край за Джей Ло и Марк

Дженифър Лопес и Марк Антъни се развеждат

Край за Джей Ло и Марк

Дженифър Лопес и съпругът й, певецът Марк Антъни, се развеждат по взаимно съгласие след 7 години брак, научаваме от People.

"Преценихме, че е време да се разделим. Това е много трудно за нас решение. Постигнахме споразумение по всички спорни въпроси и си оставаме приятели", обясняват двамата в общо комюнике, публикувано в изданието.

"Това е труден момент за всички ни", допълват те, настоявайки да се зачита правото им на лично пространство.

Двамата сключиха брак през 2004 г. на тайна церемония в Бевърли Хилс. Двойката има близнаци на три години, момченце и момиченце – Макс и Ема.

Лопес и Антъни за кратко излизат преди латино певицата да започне връзка с Бен Афлек. След като годежът ѝ с него се проваля, Лопес отново започва отношения с Марк Антъни, който по това време се развежда с първата си съпруга – Даянара Торес.

Интересното е, че само преди година Дженифър Лопес и Марк Антъни подновиха брачните си клетви на специална церемония в Калифорния. Тогава Антъни се пошегува пред пресата, че са направили повторната церемония заради залози в Лас Вегас, че звездната двойка не може да изкара заедно още пет години.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.07.2011|12:07
Ами всяко начало си има и край! Жалко за тях, защото бяха сладка двойка. Надявах се да не са поредните известни личности, които се развеждат малко след като са им се родили деца, но не познах.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay