Мишел Обама в детско ТВ шоу

Мишел Обама поддържа активно кампаниите, насочени към децата

Мишел Обама ще се появи в детското телевизионно шоу "iCarly", любимата програма на дъщерите й, за да популяризира инициативата си в подкрепа на семействата на американските военнослужещи, научаваме от БТА.

 

Според продуцентите на шоуто първата дама на Америка се спряла именно на "iCarly", защото една от главните героини, Карли Шей е дъщеря на полковник от военновъздушните сили.

 

В епизода, в който ще се появи президентската съпруга, бащата на Карли не може да се прибере вкъщи за рождения й ден, както бил запланувал. Мишел Обама ще обясни на момиченцето как и то помага на родината си, като е член на семейство на военнослужещ. Епизодът ще бъде заснет в понеделник и ще бъде излъчен в началото на 2012 година.

 

В детското телевизионно предаване "iCarly", създадено през 2007 година, Карли и нейните приятели непрекъснато са заети с предаване по интернет за деца и от деца на техните години. Мишел Обама каза, че редовно гледа епизодите, заедно с 12-годишната си дъщеря Малия и 9-годишната Саша. Американската първа дама и съпругата на вицепрезидента Джо Байдън, Джил, неотдавна лансираха инициативата "Joining Forces" за насърчаване на американците да подпомагат военнослужещите и техните семейства.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 09.06.2011|13:56
Мишел Обама постоянно се включва в различни инициативи свързани с деца, това и прави голяма чест. Скоро гледахме как танцува с деца в едно американско училище, като по този начин искаха да покажат на колко е хубаво и полезно да се спортува. Хубаво е, че помага главно на деца, защото те са нашето бъдеще и те имат най-голяма нужда от нас.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay