Нещо прекрасно, което може да ви се случи: на работа вкъщи!

Офисът у дома

Ако имате щастието да практикувате свободна професия, то тази статия със сигурност ще ви помогне да се почувствате още по-добре – ще споделим с вас идеите си за това как да направите офиса си вкъщи. Не е нужно да купувате много скъпи мебели, нито пък някой ще ви задължи да се придържате към приетия бизнес етикет – всичко да бъде изчистено и в тъмни тонове.

Предимствата на това да работите вкъщи са много, но едно е най-значимото – имате пълна свобода да създадете своето уютно и прекрасно място у дома си, да се отдадете на професионалните си идеи напълно свободно, без ограничения от време и пространство и в пълен комфорт.

За целта задължително ви е нужна светлина, особено ако стаята е по-малка – за това можете да изберете по-надеждни лампи, настолни или стандартни, а защо не и огромен пищен полюлей. Ако искате той да е лилав или небесно син – давайте! Вие сте си вкъщи.

Не забравяйте безброй многото предимства на корпусната мебел – не е скъпа и е супер практична. Всеки един модул може да бъде местен с лекота и да изпълнява различни функции в зависимост от нуждите ви. Ако се спрете на светлите мебели ще можете да експетиментирате с цветни акценти – картини, аксесоари, рафтове, а защо не и свежи букети с цветя, например.


Помислете и за практичната страна. Изберете маса и рафтове, които да са удобни за поставяне на всякакви книги, папки, лиса и материали, които са ви нужни в работата. Можете дори да се снабдите с малък цветен хладилник, който да напълните с любимите си зареждащи напитки и храни. Такива симпатични кухненски решения могат да влязат в домашния ви офис без проблем.

Остана място и за най-удобния стол на света, в който да се чувствате като върху облак – въпреки че нарекохме мястото, което обзавеждате "офис", то може тутакси да се превърне в най-очарователното помещение в дома ви – например с един разкошен мултифункционален люлеещ се стол, в който когато имате нужда от почивка, можете и да подремнете.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay