Подредбата на дома ни носи богатство, здраве и щастие

Уютният ви дом

Подредбата на дома ни носи богатство, здраве и щастие

Може би не сте се замисляли защо домът ви е подреден точно по този начин. Опитайте тогава да излезете от рутината и разместете мебелите в стаите на жилището си. Това ще окаже влияние върху начина ви на живот и личната ви перспектива. Когато обзавеждането е поставено на правилното място, домът ви не само изглежда приятен и уютен, а и се превръща в здравословна среда за живеене, която носи позитивизъм.

 

Вашето решение за промяна на интериора трябва да бъде функционално. Подредбата на личното ви пространство не е толкова трудна задача, само трябва да изберете своя пътеводител в разместването. Имайте предвид обаче, че позиционирането на отделните мебели може както да превърне къщата ви в перфектно място за живеене, така и да създаде неприятна атмосфера. Според китайските традиции, положителната житейска практика на Фън шуй носи на обитателите късмет, богатство и добро здраве, само чрез няколко прости правила за подреждане.

 

Независимо какви интериорни решения ще използвате, има и някои допълнителни трикове, които ще ви помогнат да съживите дома си.

 

Винаги имайте предвид размера на стаята и избягвайте претупването. Това е особено важно за малки помещения, в които наличието на твърде много вещи би създало усещане за хаос.

 

Оставете достатъчно пространство за придвижване из стаята. Освен, че не трябва човек да се удря в мебелите, задължително е да има място за разминаване на двама души. За целта може да поставите обзавеждането под ъгъл – това ще накара стаята да изглежда просторна, дори да е малка.

 

Избягвайте да блокирате прозорците с шкафове или рафтове – ако държите понякога да затъмните стаята си, използвайте завеси. Светлината е жизнено важна за всяко помещение, тъй като не само го уголемява визуално, а и го превръща в уютно място за пребиваване.

 

Поставянето на приятен интериор не е обвързано с големината на стаята. Има много дребни детайли, които биха могли да свършат чудесна работа при новата подредба – свещи, растения, цветя и огледала. Може да ги използвате на места, които ви изглеждат празни и развалят цялостното впечатление от подредбата.

8 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay