Доктор Дулитъл с бляскава гала премиера и ново видео зад кадър

Нека надникнем в света на гениалния странник

Доктор Дулитъл с бляскава гала премиера и ново видео зад кадър

Днес най-сетне ще се срещнем с гениалния странник Доктор Дулитъл, неговата необикновена компания от приятелии невъобразимото приключение, към което ще ни поведат. Дългоочакваната продукция, вдъхновена от романа на писателя Хю Лофтинг "Пътешествията на доктор Дулитъл", представя суперзвездата Робърт Дауни Джуниър в изключително ексцентрична нова светлина и само засилва любопитствотона зрителите.

Още един повод за внимание и силен интерес към Доктор Дулитъл бе и бляскавата световна премиера, която се състоя на 12 януари в Regency Village Theatre, Лос Анджелис. Звездният актьорски състав, създателите на филма, както и стотици фенове уважиха събитието и бяха съпричастни с общата еуфория от задаващата се зрелищна продукция. Напълно в тон с темата на филма и животинския свят, който той представя, "червеният" килим всъщност беше избран в зелено. Акцент на вечерта бяха и актьорите, издържани в стилни тоалети, и точно както и във филма – задружна, весела компания, която се забавлява съвсем искрено заедно с всички останали гости. Робърт Дауни Джуниър, Майкъл Шийн, младите и талантливи Кармел Ланиадо и Хари Колет бяха част от звездите на събитието. А холивудските знаменитости Селена Гомез, Рами Малек, Джон Сина, които подариха гласовете си на някои от най-емблематичните говорещи животни в Доктор Дулитъл, също блестяха от зеления килим и допълваха приказната атмосфера на световната премиера.

 

 

След като Робърт Дауни Джуниър направи специално приветствие към българските зрители, сега е ред на нов видеоматериал, посветен на филма и искрения ентусиазъмна актьора именно той да бъде иконичния образ, познат от класическото произведение който се завръща за нов живот. Какво можем да очакваме и какви са емоциите, които Доктор Дулитъл провокира, разберете сами с новото видео зад кадър.

С много усмивка, мъдри послания и положителна енергия Доктор Дулитъл завладява киноекраните от днес, 17 януари на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay