Кой печели романтика под формата на бестселър или билети за "Най-доброто в мен"

Големите победители от играта на Jenite и Форум Филм България

Кой печели романтика под формата на бестселър или билети за "Най-доброто в мен"

Ако любовта по своята същност е вдъхновение, то любовните романи на Никълъс Спаркс определено могат да бъдат определени като повече от вдъхновяващи. А екранизациите им съвсем не отстъпват от това неписано правило.

Именно по тази причина Jenite.bg съвместно с Форум Филм България решихме да събудим вдъхновението ви по най-подходящия възможен начин. А именно - подарявайки ви шанс да се докоснете до романа на Никълъс Спаркс "Моят път към теб”, както и до брилянтната му филмова вариация, наречена "Най-доброто в мен”.

За целта точно преди седмица ви предизвикахме да отговорите на следния въпрос: Какво развитие има връзката на Аманда и Доусън според вас?

Изключително впечатлени и с усмивки на лице ни оставиха и вдъхновяващите ви отговори, които буквално развихрят въображението. А ето и кои са шестте сред тях, които печелят наградите от играта на Jenite.bg и Форум Филм:

По една бройка от романа "Моят път към теб” отива при:
Hristina Hristova: Времето не е способно да промени силата на истинската любов - те ще продължат да се обичат!

Mariela Slavova: Връзката между Аманда и Доусън е спряла да се развива през тези 21 г., които са изминали. Но когато отново се срещат, тя отново започва да цъфти, защото корените й са още живи.

Elena Georgieva: Смятам, че въпреки че са минали толкова много години, искрата на любовта им не е спирала да гори. Те ще се преоткрият един друг и ще изживеят романс още по-силен от предишния, който ще завърши с трайното им и окончателно събиране.

А ето и кои са участниците, които печелят по един двоен билет за прожекцията на филма "Най-доброто в мен”:
Elina Doldurova: Според мен авторът е заложил на драматичния край. Обичат се безрезервно, но и двамата подсъзнателно осъзнават, че преди 20 години са били много по-различни от сега и дори, че любовта помежду им се е променила за тези години.

Maria Jurnalova: Никой не може да върне времето назад,а може би е по-добре и да не се връща?! Срещата след 21 години на Аманда и Доусън е най-очарователното нещо, което съдбата им предоставя - да изживеят за миг тръпката на първата си голяма любов, но… животът не е спрял за тези години и всеки поема по пътя си, оставяйки дълбоко в сърцето си сладостта от преживяната емоция и увереността, че "Няма нищо по-трайно от първата любов"!

Evelina Georgieva Stamenova: Ще се обичат до края на живота си, но няма да бъдат заедно, защото животът е винаги някакво стечение на обстоятелствата. Според мен това е развръзката… в реалния живот. А във филма - като на филм героите ще се съберат и ще бъдат заедно :)

Честито на печелившите, които трябва да изпратят в срок от 3 дни мейл на igra@jenite.bg следната информация: трите си имена, точен адрес за кореспонденция и телефон. Непотърсена в този срок награда ще бъде предоставена на друг участник.

Кой печели романтика под формата на бестселър или билети за "Най-доброто в мен"
А за да научавате първи какви са следващите инициативи на Jenite.bg и нашите партньори, станете част от Facebook страницата ни!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay