Този декември Райън Рейнолдс ще бъде Свободен играч

Днес ще бъде различно. Идва един нов свят.

Този декември Райън Рейнолдс ще бъде Свободен играч

Какво, ако светът около нас беше видеоигра? Ако настъпи време, в което трябва да определяме действията си спрямо виртуални правила за оцеляване? Звучи вълнуващо и малко страховито. Но пък какво по-хубаво от това да го видим първо на филм в новата приключенска комедия Свободен играч на режисьора Шон Леви.

Този декември Райън Рейнолдс ще бъде Свободен играч

В първия трейлър на продукцията ставаме свидетели на необичайни случки в иначе обичайното ежедневие на банковия касиер Гай, в ролята на който влиза любимецът на зрителите Райън Рейнолдс. От обикновен служител, подвластен единствено на стриктния служебен график и типичната за големия град динамика, Гай се превръща в супергерой на новия свят, който обръща живота му за секунди. Време е той да заеме възловата роля на Свободен играч и да влезе в "играта", която ненадейно оживява навсякъде около него. Супергерои с необикновени сили, сложни мисии и препятствия за преодоляване и едно следващо ниво, което ще ни изненада,стига да успеем да преминем настоящото.

Филмът е дело на режисьора Шон Леви (Нощ в музея, Странни неща), а сценаристи са Мат Либерман и Зак Пен. Освен забележителния Райън Рейнолдс, в Свободен играч участват още Тайка Уайтити, Джоди Комър, Джо Кири, Мати Кардаропъл и други.

Този декември Райън Рейнолдс ще бъде Свободен играч

Свободен играч ще ни покаже как да бъдем главни герои в живота си и ще ниприпомни, че светът винаги има две лица. Въпрос на избор е кое да припознаем като свое. Затова не пропускайте екшън-комедията, в която сериозните теми са поднесени с вкус, хумор и много поуки.

Свободен играч превърта играта на 11 декември само в кината.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay