Филмите, които очакваме с нетърпение през 2023 година

Филмите, които очакваме с нетърпение през 2023 година
Instagram

Започнете да спестявате пари от днес, тъй като се очаква да похарчим доста по киносалоните през тази година. Новата година ще донесе някои много чакани филми, включително "Трансформърс: Възходът на зверовете", "Индиана Джоунс 5" и "Мисията невъзможна 7: Пълна разплата".

Фаза 5 на MCU официално ще започне с три нови филма на Marvel и феновете най-накрая ще могат да видят Хали Бейли като Ариел в "Малката русалка", плюс напълно нови истории от Pixar и Disney Animation.

Годината обещава вълнуващи продължения като "John Wick: Chapter 4", но също така и някои вълнуващи самостоятелни проекти като "Опенхаймер" на Кристофър Нолан и "Барби" на Грета Геруиг.

Дженифър Лопес също ще се завърне към жанра rom-com, а Крис Прат и Пазителите на галактиката ще имат първия си самостоятелен филм от 2017 г. насам. Феновете на DC също ще имат поводи за радост, като "Аквамен 2" и "Шазам! 2" . А ако вече може да има фаворит за Оскарите през 2024 г., това вероятно ще бъде "Убийците на цветната луна" на Мартин Скорсезе.

Ето кои са филмите, които очакваме с нетърпение през 2023-та година:

Филми на Marvel за 2023 г. 

"Ант-Мен и Осата: Квантомания"- 17-ти февруари

"Пазителите на галактиката 3"- 5-ти май

"Спайдър-Мен: През Спайди-вселената"- 2-ри юни

"Марвелите"- 28-ми юли

Филми на Дисни

"Малката русалка"- 26-ти май

"Elemental"- 16-ти юни

"Привидения в замъка"- 11-ти август

"Wish"- 22-ри ноември

"Питър Пан и Уенди"

"Домашно парти"

"Домашно парти"римейк на едноименния филм от 1990 г., тръгва по кината този януари. Пълен е с роли на звезди като Снуп Дог, Лил Уейн, Кид Куди, Тинаше, Лена Уейт и звездата на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис.

"М3ГАН"

Чисто новият филм на ужасите "М3ГАН" е за кукла робот, която обещава да бъде перфектната играчка, най-добър приятел. Но технологията ѝ се обърква и тя причинява хаос.

"Shotgun Wedding"

Дженифър Лопес играе в още една романтична комедия, свързана с брака: "Shotgun Wedding". Актьорският състав включва още Джош Дюамел и Дженифър Кулидж.

"Професия: Стриптийзьор 3"

Чанинг Тейтъм се завръща като титулярен стриптийзьор, този път танцувайки в Маями. Във филма се появява и Салма Хайек.

"80 за Брейди"

"80 за Брейди" обединява Лили Томлин, Джейн Фонда, Рита Морено и Сали Фийлд в мисията да видят как Том Брейди играе в Супербоул.

"Ант-Мен и Осата: Квантомания"

"Ант-Мен и Осата: Квантомания" поставя началото на Фаза 5 на Marvel със завръщането на Пол Ръд и Еванджелин Лили. Когато екипът случайно отваря квантовото царство, те се изправят срещу Kang the Conqueror на Джонатан Мейджърс, който ще се превърне в следващия голям злодей на MCU.

"Кокаиновата мечка"

Има само един филм за мечка, която случайно консумира много кокаин: "Кокаиновата мечка". Филмът е описан като черна комедия (и, изненадващо, е базиран на истинска история). 

Актьорският състав включва Кери Ръсел, О'Шей Джаксън младши, Алдън Еренрайх, Джеси Тайлър Фъргюсън, Кристофър Хивджу, Марго Мартиндейл, Матю Рис и покойния Рей Лиота в една от последните му роли.

"Писък 6"

Актьорският състав на новата част включва Самара Уийвинг, Тони Револори, Хейдън Панетиер, Мейсън Гудинг, Джена Ортега, Мелиса Барера и Джасмин Савой Браун.

"Шазам: Яростта на боговете"

"Шазам: Яростта на боговете", продължението на "Shazam!" от 2019 г., трябваше да излезе през 2022 г., но беше отложено с няколко месеца. Новият филм обещава да бъде също толкова забавен и изпълнен с екшън като оригинала, със Закари Леви в ролята на главния герой.

"Джон Уик 4"

Четвъртият филм за Джон Уик разкрива, че Киану Рийвс отново се завръща като смъртоносния убиец. Към него този път се присъединяват Дони Йен, Бил Скарсгард, Лорънс Фишбърн и Рина Саваяма.

"Супер Марио Bros.: Филмът"

"Супер Марио Bros.: Филмът" адаптира историята на класическия герой на Nintendo с помощта на Крис Прат и Аня Тейлър-Джой.

"Пазители на Галактиката: Трета част"

Пазителите на галактиката най-накрая се завръщат на големия екран в "Пазителите на галактиката трета част". Режисьорът Джеймс Гън завършва трилогията с още едно приключение за Star Lord, Groot, Rocket, Gamora, Drax, Mantis и Kraglin — заедно с Cosmo the Space Dog. 

"Малката русалка"

"Малката русалка" е следващият филм на Дисни, който нямаме търпение да видим. Хали Бейли играе ролята на Ариел в новия филм, който включва и четири нови песни.

"Трансформърс: Възходът на зверовете"

"Трансформърс: Възходът на зверовете" е седмият филм за Трансформърс, но всъщност действието се развива в Бруклин през 1994 г. Филмът проследява Оптимус Прайм, докато той води битка между Максималните, Предаконите и Терориконите. Актьорският състав включва Антъни Рамос, Доминик Фишбек и Тобе Нвигве. 

"Светкавицата"

Въпреки противоречията около главния актьор Езра Милър, DC ще представят "The Flash" ("Светкавицата"). Бен Афлек и Майкъл Кийтън ще се появят като Батман във филма.

"Индиана Джоунс 5"

"Индиана Джоунс 5" представя завръщането на Харисън Форд в една от най-емблематичните му роли. Към него във филма се присъединява Фийби Уолър-Бридж като кръщелница на Инди и съучастник в неговите вълнуващи приключения. Новият филм е режисиран от Джеймс Манголд.

"Мисията невъзможна 7"

"Мисията невъзможна – Пълна разплата, част първа" е седмият филм от поредицата "Мисията невъзможна". Том Круз, разбира се, се завръща, правейки всякакви смъртоносни каскади. Част от актьорския състав от "Мисията невъзможна — Fallout" от 2018 г. се завръща, включително Ребека Фъргюсън и Ванеса Кърби, както и Хейли Атуел и Пом Клементиеф. Осмият филм, "Мисията невъзможна – Пълна разплата, част втора", ще излезе през 2024 г.

"Барби"

Дългоочакваният филм на Грета Геруиг "Барби" е почти тук. Марго Роби играе ролята на Барби, а Райън Гослинг е в ролята на нейния приятел Кен. Подробностите за сюжета са малко, но нямаме търпение.

"Марвелите"

"Марвелите" обединява Карол Данвърс от Бри Ларсън, Камала Хан от Иман Велани и Миника Рамбо от Тейона Парис в едно невероятно приключение. 

"Дюн: Част втора"

"Дюн: Част втора" ще продължи историята на "Дюн" от 2021 г. Тимъти Шаламе и Зендая се завръщат, за да продължат историята си на Аракис, към които се присъединяват Флорънс Пю и Остин Бътлър.

"Аквамен и изгубеното кралство"

"Аквамен и изгубеното кралство" ще представи Джейсън Момоа като нашия любим воден герой. Бен Афлек ще се завърне като Батман във филма.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay