Имала ли е Хейли отношения с Бийбър, докато е бил със Селена?

Хейли Бийбър разкри подробности за връзката си със съпруга си Джъстин Бийбър. В тийзъра на встъпителния епизод от новия сезон на Call Her Daddy тази седмица, моделът се опитва да сложи край на слуховете веднъж завинаги, засягайки теми, които обикновено не обсъжда публично.

Видеото започва с въпрос от водещия, в който той пита как връзка с толкова популярен човек е повлияла на Хейли и нейната идентичност. Драматичната музика и отговорът "Откъде да започна?" подсказва доста драматичния откровения от страна модела.

Тийзърът загатва още, че Хейли ще говори открито за отношението и към предишната връзка на Джъстин със Селена Гомес. Още повече - моделът ще разкрие дали е имала интимни отношения с Бийбър, докато той все още е бил със Селена.

"Хм, това е лудост. Буквално никога не съм говорил за това, никога. Голяма част от омразата и увековечаването идват от изказвания като , ти го открадна!" Става дума за това, че хората знаят истината – защото има истина", твърди Хейли, без да отговаря директно.

Припомняме, че преди да се ожени за ХейлиДжъстин беше непрекъснато се разделяше и събираше с Гомес в продължение на около осем години. Двамата възобновиха романса си в края на 2017 г., преди официално да го прекратят в началото на 2018 г. До май същата година се говореше, че Селена напълно е преодоляла Джъстин и се чувства много силна. Що се отнася до Джъстин? Е, той и Хейли бяха практически неразделни това лято и завършиха романса си с годеж през юли, който на практика разби интернет.

Въпреки че Хейли винаги е говорила открито за връзката си с Джъстин, от здравословните му проблеми до техните романтични моменти, досега тя не е засягала слуховете за любовния триъгълник със Селена.

Ние нямаме търпение да разберем какво ще издаде Хейли в предстоящото предаване и сме сигурни, че епизодът ще събере милиони гледания.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay