7 неочаквани семейни връзки между знаменитостите

Вижте кои са те

7 неочаквани семейни връзки между знаменитостите

Оказва се, че някои от звездите имат семейни връзки, за които дори не са подозирали, преди да станат известни. Ето 7 двойки знаменитости, които са роднини, макар и далечни.

Никълъс Кейдж и София Копола

Истинското име на Никълъс Кейдж е Николай Ким Копола. Има 10 близки роднини в семейството на холивудския актьор и всички те са свързани с творчеството и кинематографията. Една от неговите роднини е София Копола, известна с филмите "Изгубени в превод" и "Мария Антоанета". София е братовчедка на Никълъс Кейдж.


Гай Ричи и Кейт Мидълтън

Известният режисьор Гай Ричи и Кейт Мидълтън са роднини. Гай и Кейт осъзнават факта, че са роднини, макар и далечни. Гай беше дори на сватбата на Кейт и принц Уилям. Техните общи предци са съпрузите Дейвид Мартинау и Сара Медоус, които са живели в XVIII век.

Анджелина Джоли и Хилъри Клинтън

Кой би помислил, че Анджелина Джоли има роднина сред американските политици. Жан Кюсън е прародителят, който свързва Анджелина Джоли и Хилъри Клинтън. Тези жени са братовчеди в 9-то поколение.

Джъстин Бийбър и Райън Гослинг

Джъстин Бийбър също има голямо родословно дърво, където можете да намерите известни личности. Един от близките на Джъстин е Райън Гослинг. Джъстин и Райън са 11-то поколение братовчеди.


Фарел Уилямс и Тимбаленд


Фарел Уилямс и Тимбаленд са кръвни роднини. Тези известни музиканти са братовчеди.

Мат Деймън и Бен Афлек

Приятели от детството и носители на Оскар Мат Деймън и Бен Афлек също са роднини. Връзката на тези момчета е отдалечена, но съществува. Мат и Бен са 10-и братовчеди един на друг.

Принц Чарлз и Ралф Файнс

Ралф Файнс открива царските корени в родословното си дърво. Чарлс, принцът на Уелс, е 8-ми братовчед на Ралф.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay