Как се справя Хейли Бийбър след скандала със Селена Гомез

И има ли проблеми бракът ѝ с Джъстин?

Хейли Бийбър продължава да е в устите на хората, които не спират да анализират историята ѝ със Селена Гомез. Забавен факт е, че тя е напълно наясно какво се случва онлайн. Анонимен източник на Us Weekly проговори за това как тя се справя с атаките срещу поведението ѝ и обвиненията, че е "гадно момиче". Източникът също така развенчава спекулациите на някои фенове, че бракът на Хейли и Джъстин е силно обтегнат.

"Джъстин инициира невероятна система за подкрепа за Хейли през всичко това. Той знае колко щастлива се почувства Хейли, след като тя и Селена се поправиха и си помислиха, че са оставили всичко това зад гърба си.", обяснява източникът.

Селена и Хейли бяха заснети заедно през октомври на Гала в музея на академията, където публично показаха, че са в добри отношения. Феновете започнаха да ровят в миналото отношение на Хейли към Селена в края на февруари 2023 г., спекулирайки, че Instagram Сторита, публикувани от Хейли и Кайли Дженър, двете дами се подиграват на Селена. Селена и Кайли отрекоха това да е така, но това даде зелена светлина на феновете да се разровят в историята на Хейли с Джъстин и Селена.

"Хейли [е] разчитала на Джъстин и знае, че той я пази, независимо от всичко. Бракът им е по-силен от всякога и предизвикателства като това само укрепват връзката им.", продължава източникът.

Хейли поясни това в интервюто си за Vogue Австралия, което беше публикувано в края на февруари. Джъстин я попита кое е любимото ѝ нещо в четиригодишния им брак и тя отговори: "Ммм ... Любимото ми нещо в брака е честно казано приятелството, което чувствам, че имаме. Наистина, ти си най-добрият ми приятел в целия свят. Няма никой, с когото бих предпочела да прекарвам повече време или да правя нещо."

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay