Покри дълговете: Гущеров разпродаде скъпите чанти на Светлана

Покри дълговете: Гущеров разпродаде скъпите чанти на Светлана

Християн Гущеров продаде скъпата колекция от чанти на съпругата си Светлана, за да покрие дълговете си. Той продаде две чанти на Louis Vuitton, една чанта на Chanel и куфар на Louis Vuitton за общо 10 000 лева. Тази продажба накара Светлана да изпадне в нервна криза и почти доведе до развод. Тя особено ценяла куфара, който вече не можела да използва.

Продажбата на чантите беше необходима стъпка за Християн, тъй като той имаше дългове към много хора. Той се опита да изплати част от тях с парите от продажбата, но все още дължи значителна сума. Светлана, която обича луксозни марки и показва богатството си в социалните мрежи, сега носи стари дрехи или получава дрехи от компании в замяна на популяризирането им.

Семейство Гущерови наскоро успяха да отидат на почивка в Обзор, където бяха поканени от местен хотел да рекламират мястото. Те получиха безплатна ваканция, но трябваше да носят свои собствени чадъри и столове на плажа, тъй като не можеха да си позволят да плащат допълнително за тях. Въпреки финансовите си затруднения, те изглеждаха доволни от възможността да си починат и да прекарат качествено време заедно.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay