Ще видим ли смейство Кардашян на Met Gala или не?

Ще видим ли смейство Кардашян на Met Gala или не?
Instagram.com/kimkardashian

Пълен обрат! Дори не сме го очаквали! Източник наскоро съобщава пред Page Six, че Ким Кардашиян наистина ще присъства на Met Gala през 2023 г., въпреки първоначалните съобщения, че семейството няма да бъде поканено. Освен това медията съобщава, че основателката на Skims няма да бъде единствената представителка на Кардашян, който ще премине по стълбите на Met Museum в първия понеделник на май. Говори се, че това щели да бъдат имено Кайли и Кендал и дри ще бъдат +1, заради предполагаемите си партньори Тимати Шаламе и Bad Bunny.

През последните няколко години присъствието на Кардашян на годишното модно събитие беше почти гарантирано. Всъщност миналата видяхме всички, включително Клои.

Въпреки това, по-ран тази година Page Six и съобщава, че Първото риалити семейство в Америка няма да бъде в списъка с гости за 2023 г., благодарение на това, че Анна Уинтур избира кой ще бъде поканен. Редица анонимни източници разнасяха този слух из западните медии. Друг източник обаче оспорва това твърдение и каза, че това "не е вярно".

Клои също така разкрива, че е отхвърляла предишни покани по време на риалитито.

"Бях канена в миналото. Просто реших да не ходя. Не съм по червените килими. Мисля, че го направих много ясно.", посчва тя.

Клои добавя още, че Ким в крайна сметка успява да я убеди да отиде миналата година, обяснявайки: "Добрата стара Кимбърли знае как да говори. Бях упорита, но предполагам, че ѝ позволих да ме избута."

Междувременно Ким прави своя дебют на Met Gala през 2013 г. и преживяването се оказва доста стресиращо за нея. Както тя казва в Twitter, "Година 1 2013 г. Рикардо Тиши за Givenchy. Бях плюс едно с Кание и бях толкова нервна! Не познавах никого и съм сигурна, че никой не ме е искал там, хаха. Направих си собствено червило и цветът е толкова странен. Прибрах се вкъщи и след това плаках от несигурност, но сега това е една от любимите ми визии.”


 

 

 

 

 

юХейли е какнен, но няма да ходи, защото изкарва нов продукт от бранда си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay