Ще се преместят ли принц Хари и Меган в замъка Уиндзор?

Сега, когато Чарлз стана крал, всички предполагаха, че той ще се премести в Бъкингамския дворец. Очаквахме също, че принц Уилям и Кейт Мидълтън ще се преместят в замъка Уиндзор. но май не е съвсем така!

Чарлз не иска да се премести в Бъкингамския дворец, докато не бъде подложен на ремонт на стойност 369 милиона паунда, а вместо това той просто го използва като най-големия офис в света, докато той и кралица Камила живеят в Кларънс Хаус. На всичкото отгоре, реновирaнето на двореца би отнело цели 5 години.

Междувременно Кейт и Уилям нямат интерес да се преместят в Уиндзор, защото току-що са се преместили в близкия Аделаида Котидж с децата си и не искат повече да нарушават рутината си. Анонимно източници твърдяха пред западни медии, че двойката има намерение да се премести, но изглежда че към момента това са просто слухове.

Това няма нищо общо с подхода на кралица Елизабет, която прекарваше седмицата в Бъкингамския дворец и уикендите - в Уиндзор. Но благодарение на желанието на крал Чарлз да остане в Кларънс Хаус и двата имота просто си стоят.

А какво става с Хари и Меган? Според The Sun свободния в момента замък Уиндзор предоставя възможност принц Хари и Меган да се преместят там, ако решат да се върнат в Обединеното кралство. Но тази опция изглежда малко вероятна, като се има предвид, че те вече живеят във вилата Фрогмор (която се намира на територията на Уиндзор). Едва ли обаче това е единствената причина да откажат да се нанесaт в двореца - добре знаем какви са отношенията им с останалата част от семейството от известно време насам.

Плановете на семейството бяха потвърдени преди време в The New Royals на Кейти Никъл. В откъс, публикуван в Daily Mail, лейди Елизабет Ансън казва на Никъл, че докато двойката се е надявала да получи апартамент в замъка Уиндзор, кралицата им предложила Фрогмор вместо това.

Истината е, че вилата се намира на доста специално място. Входът за градините на кралицата се намира точно до нея. По същество това е нейният заден двор и място за уединение. Тя се отказала от това, като подарила жилището  на Хари и Меган с надеждата да го приемат с уважение.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay