„В рокля на кралица“ от Джо Уотсън – страст, измама и една съвременна Пепеляшка

Интригите на големите пари се заплитат в игра на страст, измама и преструвки в съвременен преразказ на Пепеляшка.

„В рокля на кралица“ от Джо Уотсън – страст, измама и една съвременна Пепеляшка

По книжарниците излезе "В рокля на кралица" от Джо Уотсън – бестселъровият роман, който помита всички табута и задръжки в съвременен преразказ на Пепеляшка.

Той е принц Зейн. Наследник на баснословно богато кралство. Роден със златна лъжица в устата. Най-бляскавият диамант на всяко парти.

Принцът плейбой. Той живее за забавлението и любовните му завоевания редовно красят кориците на всички световни клюкарски списания.

Но баща му не може да търпи повече развратния живот на сина си. Поставя му условие –Зейн трябва да си намери подходяща годеница, и то веднага. Да покаже на света, че е готов да бъде сериозен. Иначе ще се сбогува с титлата и богатството си.

„В рокля на кралица“ от Джо Уотсън – страст, измама и една съвременна Пепеляшка

Тя е Джени. Миловидна. Добра. Провалена. Мечтата ѝ да стане актриса е напът да завърши с безславно завръщане в малкото градче в провинцията, където е родена. Освен ако не се съгласи да изиграе ролята на живота си – перфектната годеница на един от най-богатите ергени в световния хайлайф.

Условията са ясни – двамата ще се преструват на лудо влюбени пред родителите на принца, устремени към сватбените камбани. Тя ще получи пари и нов шанс да пробие на сцената. Той ще подсигури наследството си, а същевременно ще има възможност да продължи разгулния си живот. Никакви рискове, никакво обвързване. И със сигурност никакви чувства.

Но дали някои обещания не се правят твърде прибързано? Дали един принц, който притежава света, може да копнее за нещо със силата на хиляди желания? И дали една съвременна Пепеляшка може да се излезе невредима от игрите на власт в света на богатите? Защото когато си на върха… пътят е само надолу.

"В рокля на кралица" от Джо Уотсън излиза за пръв път в световната платформа Wattpad, където събира над 13 милиона четения, преди да излезе по книжарниците.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay