Отправяме се на ново хапливо приключение с Бари!

В „Хапливите истории на Бари 2“ от Стефан Георгиев нищо не е невъзможно!

Отправяме се на ново хапливо приключение с Бари!

Помните Бари – той е хаплив, умен, много лаком и винаги се забърква в най-щурите лудории. А сега се завръща с нова порция забавни приключения и кани малки и големи да се присъединят към него. Баууу! 

След като първата част от поредицата спечели сърцата на детските читатели у нас, е време за следващото пътешествие в света на Бари с "Хапливите истории на Бари 2" от Стефан Георгиев, допълнена отново от прекрасните илюстрации на Олга Паскалева.

В "Хапливите истории на Бари 2" читателите ще открият пет нови още по-чудати истории за любимия на всички четириног разбойник и неговия стопанин Стив. Двамата отново са въвлечени във вихрушка от пакости и шантави случки, които ще ги отведат чак до пирамидите в Египет. И гарантират двойна доза забавление! 

Отправяме се на ново хапливо приключение с Бари!

Този път приключенията на Бари започват не къде да е, а в супермаркета. Ако се чудите къде да го намерите, само следвайте голямата бъркотия, която е забъркал – толкова голяма, че може даже да му отреди място в сутрешния вестник. 

Добре, че нашият весел приятел не се плаши лесно. Дори когато заедно със Стив, Бети, Ерик и Емили откриват загадъчна говореща кукла, от която го побиват тръпки. Или пък когато с баба Жанет и дядо Том стават свидетели на истинско земетресение, от тези, които карат пода да се тресе, а вещите да се разхвърчат навсякъде. 

Невероятните истории продължават, когато нахални чайки и гларуси ядосват Бари по време на морската му почивка и се опитват да откраднат храната му. А когато така чаканият му рожден ден най-после идва, освен вкусните лакомства Бари получава и още една голяма и вълнуваща изненада!

Отправяме се на ново хапливо приключение с Бари!

Остроумни, забавни и неочаквани, "Хапливите истории на Бари 2" са подходящи както за малките приключенци с хвъркати мечти и смели идеи, така и за вече порасналите, които все още са съхранили детското у себе си. 

Стефан Георгиев пише тази сърцата поредица с много любов към българските читатели и успява да създаде разказ, в който сякаш нищо не е невъзможно – също както в детското въображение.






 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay