Ето как можем да изглеждаме с 10 години по-млади

Нима всяка жена не си мечтае за това

Ето как можем да изглеждаме с 10 години по-млади

Известно е, че след една определена възраст, жената спира да казва на колко години е и започва да си измисля различни версии. Всъщност, старостта плаши жената повече дори и от смъртта. Затова тя винаги се стреми да полага грижа за кожата си, за да изглежда тя по-млада. Ние ще Ви дадем съвети за това как да се подмладите не само с 1-2, а с цели 10 години.

Погрижете се за фините линии около устните

Знаете колко много са замърсяванията наоколо -алкохол, пушене, мръсна среда.. всичко това попива в устните. Затова е добре да използвате  серум за анти-стареене за устни. По този начин усмивката ви ще изглежда още по-красива.

Цветът на косата е много важен. Ако сте с много бяло лице, е добре да избягвате твърде тъмните бои за коса. По този начин чертите на лицето се изострят. Заложете на по-светли и топли цветове!

Гримирайте се правилно!

Да, доста жени се гримират през целия си живот неправилно. Ако имате петна по лицето или кръгове под очите , трябва да се заемете първо с тях да ги премахнете. След това започвате със същинския грим. Когато гримирате очите си, е добре да знаете, че прекаленото мацане с черен молив не е препоръчително, особено, ако сте уморени. Така ще засилите това усещане.

Не забравяйте за спорта!

Ако искате хубава, тонизирана кожа, то не бива да спирате да спортувате, независимо на каква възраст сте.

Можете да изглеждате перфектно на всяка възраст, трябват само малко грижи!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay