Зоните от тялото ни, които не е добре да бръснем всеки ден

Ама изобщо не е добра идея

Зоните от тялото ни, които не е добре да бръснем всеки ден

Гладката кожа без нито един косъм е мечта за всяка жена. Всекидневното бръснене, обаче, не винаги има такъв ефект. Днес ще Ви разкрием кои са тези зони от тялото ни, за които не е добра  идея да бъдат третирани със самобръсначка постоянно.

Интимните зони - Да, трябва да се поддържат, но ако всеки ден се бръснете там, косъмчетата ще израстват по-дебели и по-гъсти всеки път. Затова като алтернатива, ние Ви препоръчваме обезкосмяването с восък, което можете да направите и сами вкъщи.

Косъмчетата по ръцете - Не си помисляйте дори да ги третирате със самобръсначка. Така те ще изникнат прекалено тъмни и самите вие няма да можете да се гледате след това. Ако наистина имате по-големи и забележими косми, то тогава помислете за алтернативен вариант. Например можете да ги обезцветите. Ако проблемът е по-сериозен, Ви съветваме да се консултирате със специалист.

Косъмчетата на стомаха - Не го правете! Дори и  да имате малко косъмчета, не е голяма беда, защото това, което може да си докарате след това, е по-лошо. По този начин рискувате да отслабите кожата си, а тя е много фина и чувствителна точно на това място.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay