Няколко трика за отслабване с фолио

Идеи за домашни SPA терапии, които носят гарантирани минуси за обиколките ви

Няколко трика за отслабване с фолио

Сигурни сме, че ако не сте пробвали, то поне веднъж сте виждали жена, която увива с прозрачно фолио "проблемните” си зони с цел отслабване. Е, добрата новина е, че това не е просто поредната безсмислена процедура. Защото този метод, особено в комбинация с определени натурални съставки, наистина действа, буквално изсмуквайки излишната течност, натрупана в тези области.

А за да ви амбицираме да пробвате, днес ще ви предложим няколко идеи за това какво да сложите под фолиото, за да се зарадвате едновременно на минуси в сантиметрите и на релаксираща SPA терапия в домашни условия.

Условието за всички тях е непосредствено преди това да сте взели топъл душ, който да отвори порите на кожата ви, както и да се постараете да прекарате възможно най-дълго време съв своеобразния компрес.

Няколко трика за отслабване с фолио
Смесете смляно кафе със зехтин до получаването на гъст ексфолиант. Масажирайте кожата в проблемната зона няколко минути, след което увийте с фолио.

Към лют червен пипер на прах прибавете зехтин до получаването на каша. Втрийте в кожата, след което увийте с фолио. Тази процедура обаче не се препоръчва за дами с чувствителна кожа, тъй като може да предизвика раздразнения. Затова в момента, в който усетите прекомерно парене и дискомфорт, отмийте лютата смес.

Много добри резултати върху вталяването дава и сместа от водорасли на прах и зехтин. Алгоритъмът с увиването и поне 2 часа престой вече си го знаете.

Няколко трика за отслабване с фолио
Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

38 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 27.06.2014|17:55
Диета и спорт - това е най-сигурното и здравословно решение на борбата с килограмите и целулита.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay