Малките тайни за изкусително тяло на Адриана Лима

Колкото и да ви е трудно да повярвате, не всички супермодели имат страхотни тела по рождение...

Малките тайни за изкусително тяло на Адриана Лима

Бразилският супермодел Адриана Лима отговорно носи ангелските крила на Victoria’s Secret от цели 14 години. Което пък ни кара да се чудим как красавицата поддържа перфектното си тяло.

Всъщност, чаровната майка на 2 деца съвсем не прекарва целия си ден във фитнес залата, нито пък подлага крехкото си тяло на изтощителни диети. С помощта на фитнес инструктор и личен диетолог, Адриана е успяла да намери своите хитринки, които действат безотказно. А те са безкрайно лесни и достъпни!

Контрол на порциите
"Важно е човек да се храни добре, но в умерени количества! Защото колкото и здравословно да хапваш, надали ще отслабнеш особено, ако ядеш двойни порции. Всъщност, нормалното количество храна, което трябва да приемате, е не по-голямо от двете ви длани. Това е напълно достатъчно!”

Скачане на въже
"Когато нямам време да ходя на фитнес, скачам на въже. Нямате представа колко е ефективно, а може да се практикува и в домашни условия. Всъщност, често ми се случва да скачам, докато децата ми спят следобед. Но, не забравяйте, че ключът към правилното практикуване на тази тренировка е не във времето, а в интензивността!”

Малките тайни за изкусително тяло на Адриана Лима

Палео диета
Разбира се, дори и супермоделите понякога се отдават на калорични прегрешения, които след това трябва да "изстрадат”. В такива случаи, Адриана Лима прибягва до съветите на д-р Чарлз Паслер, привърженик на палео диетата. Ето какво казва звездният диетолог за нея:

"Тази диета се основава на естествените храни. Трябва да изключите от менюто си всички преработени, тестени и захарни изделия. Ако я комбинирате със спорт, то консумирайте по-големи количества плодове, тъй като те са по-калорични и ще ви заситят за по-дълго. Не забравяйте и суровите ядки, но в умерени количества.”

Малките тайни за изкусително тяло на Адриана Лима

Ако тази статия ви е харесала, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 13.06.2014|09:20
Страхотна мацка е Адриана Лима!
4
Не е посочен 12.06.2014|19:21
Страхотна е,но и това е до голяма степен физиология.
3
Не е посочен 12.06.2014|18:27
И аз правя така, когато не ходя на фитнес, скачам на въже.
2
Не е посочен 12.06.2014|16:28
много е красива в спортния си вид,дори повече ми хареса от първата снимка.
1
Не е посочен 12.06.2014|15:12
Много е красива Адриана Лима :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay