Имате въпроси относно маникюра? Ние имаме отговорите!

Домашен маникюрист

Имате въпроси относно маникюра? Ние имаме отговорите!

На всички е известно, че ние жените обичаме да се грижим за себе си. Суетни сме – в това спор няма. И за да продължаваме да постигаме този "Уау, каква жена!" ефект, то трябва да сме напълно информирани с всички нови тенденции.

 

Тук ще поговорим за поддържания маникюр и всички онези въпроси, които ни вълнуват около него. Ние питаме, експертите отговарят.

 

Френският маникюр. Вписва ли се все още в графата "вечна класика"?

Според маникюристите този вид маникюр е неизменна част от всичко, което може да се нарече модерно. Било то за ежедневния външен вид или пък при по-специален повод. Така и ще продължава да бъде. За това ви съветваме: за наближаващия празник на любовта наблегнете на червеното. Този цвят на страстта може да бъде нанесен по края на ноктите, вместо класическата бяла лента. Друга идея е да нарисувате малки сърчица на няколко пръста, ако разбира се, си падате по любовните и сладникави украшения.

 

А що се отнася до педикюра?

Френската класика изобщо не е подходяща за педикюр! Това ни предупреждават, та дори подчертават, специалистите.

 

Каква форма да изберем?

Ако плочките на ноктите ви са продълговати, то може да изпробвате овалната форма, за да изглеждат ръцете ви по-изящни. Ако обичате да експериментирате, то тогава изострените краища са точно за вас. В случай, че притежавате по-къси нокти, то се научете да ги пилите така, че да добиват квадратна форма.

 

Как действа ноктопластиката на нашите нокти?

Това е една от най-вредните процедури, що се отнася до здравите нокти! Акрилите и гелът, които се използват, определено не се вписват като препоръчителни. Дами, помнете – късите нокти са естествено красиви. Вдъхновете се да ги лакирате в различни, открояващи се цветове. Лилаво, червено, синьо – все актуални предложения, които естествено трябва да съчетавате с цветовете на облеклото. Някак не върви червен маникюр със зелена рокля и син грим, нали?

 

Какво да правим със счупения нокът?

Добре ще е, ако се научите да носите със себе си и пила за нокти. Тогава този евентуален проблем няма да ви пречи, просто ще изпилите счупения нокът. В никакъв случай не го гризете! Този вреден навик от детството си остава унищожител номер едно на красивия маникюр. Ако обаче разликата между счупения нокът и останалите е прекалено видима, то значи е време да хванете ножичката и да подрежете всички наред.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay