Меденото мече си проправя път към банята

Подсладете косата си с мед

В днешно време има продукти за коса, и най-вече шампоани -  с какво ли не – като започнем от плодове и стигнем до бира. Но едва ли сте виждали такъв шампоан.

Американската козметична компания "A Beautiful Life" представи шампоан и балсам "Honey'Do". И не съставът е толкова иновативен с употребата на чист органичен мед, колкото е опаковката. Малката "тубичка" от 200 мл. представлява пластмасово мече, което абсолютно наподобява някои от старите детски опаковки за мед.

Косата ви ще бъде повече от доволна, подслаждайки я здравословно с мед. Шампоанът е богата комбинация от етерични масла, соев протеин и разбира се голямо количество мед. Опиталите козметичния продукт твърдят, че след употребата му косата им става мека и много по-блестяща от преди.

За сега продуктът на компанията от Ню Джърси не се предлага на българския пазар, но от една страна това може да е в наш плюс – има голяма вероятност децата около вас наистина да объркат шампоана с мед. Ако пък смятате доводът ни за не съвсем състоятелен и много ви се ще да сте актуални дори в банята, можете да поръчате само за 16$ от тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay