Мъж ли си, гол охлюв ли си?

Мъж или гол охлюв

Мъж ли си, гол охлюв ли си?

Навсякъде около мен - в парка докато тичам, в автобуса на път за работа, докато си пия мохитото на бара, виждам една и съща гледка – мъже като мултиплицирани матрьошки... Гледат ме из под тънките си оформени вежди, задминават ме с по-гладките си крака от моите, а слънчевите лъчи отразяват тънкия слой безцветен лак по ноктите. Чудя се къде съм попаднала или съм пропуснала някое звено в еволюционното развитие, когато мъжете са станали по-фини от жените и раздават съвети къде най-добре да отидете на козметик.

 

Не ме разбирайте погрешно, има грижи, които е задължително да се полагат от чисто естетична и хигиенна гледна точка. Няма да навлизам в описания. Говоря за онзи тънък момент, в който приятел на половинката ви му се обажда по телефона и се оплаква как не е успял да си запази час за козметик и е голяма драма, тъй като заминава след два дни на море. Е, извинявам се!

 

Непрекъснато чувам коментари от жени за такива мъже и колко много не им харесва това. Промяна в крачещите по улиците, само че не виждам. Остаряло поколение ли сме, с остарели разбирания ли... не знам. Обаче мъжът трябва да е мъж и както казва една приятелка, трябва да ти оставя следи, а не краката му да са гладки като самолетна писта...

 

Дори реших да си направя собствен експеримент. Докато тичах в парка ме настигнаха едни красиви мъжки прасци, които няма да преувелича ако кажа, че бяха съвършени. Спрях момчето на видима възраст 25-27 и го попитах един неудобен въпрос, който се оказа, че съвсем не беше неудобен – как постига този ефект. От там тичайки, се впуснахме в приятна раздумка и той бе така любезен да ми обясни как поддържа кожата си толкова мека и гладка.

 

Почувствах се повече жена след разговора.

61 7
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 24.06.2011|18:32
Тази тенденция при мъжете се забелязва от няколко години и страшно много ме дразни! Това че са с по-гладки крака от нас е едно на въпрос, а затова че по-добре от нас се справят с оформянето на коса и най-вече с пресата? Дори си скубят и веждите! Не знам на къде са тръгнали и къде ще стигнат, но определено не изглеждам мъжествено, дори бих казала, че изглеждат глупаво. Дано скоро тази тенденция отшуми, защото това не се търпи.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay