Елитна или евтина - все е проститутка

Някои продават тялото си за 10 лева, други за 1000. За някои това е въпрос на избор, за други - липса на такъв

Елитна или евтина - все е проститутка

Руса коса, или поне наполовина руса, защото корените ѝ са прораснали и вече поне три месеца перхидролът не е имал шанс да прогори и без това изтощената косица. Само по сутиен е – черен - и не си личи дали е мръсен, но е раздърпан. Може би свалян милиони пъти. Под него няма почти нищо. Все още никой не ѝ е дал пари, за да си сложи силикон, макар тя да си го е заработила многократно. Леко се поклаща, заради неудобните обувки. И те са черни и са лачени. Токчетата й са обелени и малко кални. С минижуп и черен мрежест чорапогащник, скъсан на няколко места. Усмихва се, само когато приближи кола, доста е учтива и даже маха закачливо на всички. Ако колата е по-скъпа, се усмихва още по-широко и за подарък повдига минижупа. Дори да не й обърнат внимание, тя не се отказва. В промеждутъците между две коли е по-сериозна, дъвче дъвка и мляска, но и пуши едновременно с това. Цигарата е дебела, но не й пука, защото е слагала доста по-дебели неща в устата си. Тя е още тинейджърка, но трудно се забелязва под тежкия грим, а розовото червило отвлича вниманието от детския й, но иначе покварен поглед. Тя е проститутка. И е една от многото.

От тези, които виждаме на магистралата, по Околовръстното и по скритите, тъмни улички, без значение дали навън е жега или смразяващ студ. Тя е там и заработва. Продава тялото си за пари. И е евтина. За 10 лева прави свирки. Това е цената без пазарлък, може да бъде свалена и до 5. Има презервативи, но те не са задължителни. Всичко е по желание на клиента. За 20 лева е готова да продаде плътта си изцяло. Защото е продала душата си много отдавна.

Често тя е от ромски произход, но това няма никакво значение, стига клиентът да не е расист. И българки има достатъчно. Проститутки да искаш. Има всякакви.

И каталози има, разправят, с едни други момичета в тях. Красавици, често известни мадами, с манекенски форми.

Нито една от тях обаче не виси на Ботев и Сливница. Тя има iPhone 4 - бял, на който ѝ се обаждат, за да я наемат. Обувките ѝ са лачени, но са Prada и никога не са стъпвали на магистралата. Тя минава по нея само в Bentley или в най-лошия случай с някое мерцедесче, като условието е да е от най-новите модели с тъмни стъкла и лъскави джанти. Може и да не знае какво са джанти, важното е да са лъскави. Посещава най-гъзарските заведения и винаги яде нещо с рукола, защото в момента треволякът е хитова тенденция при храненето. Няма идея как е постигнат русият цвят на косата й, защото затова се грижи Тото, Лоло, Сисо или някой гей с подобно име, който е богът на коафьорите в момента. Спестява пари от сутиени, защото иска да покаже на всички силиконовите си цици. Силикон има и в устата, която и без розово червило също привлича вниманието. В погледът й отдавна няма нищо детско.Тя също носи мрежест чорапогащник понякога, но дупките по него са дизайнерски. Не се усмихва, когато види хубава кола, но усмивка разкрива избелените й зъбки, когато види ключовете от такава на масата. И тя пуши, но цигарите са тънки, защото държи на контраста. И тя е проститутка. Елитна обаче. И като нея има много.

От тези, които виждаме в снобарските барове и дискотеки, в лъскавите магазини и тузарските ресторанти. Продава тялото си за повече пари. Тя е скъпа жена. И тя прави свирки, но на мъжаги с възможности. Нейните услуги струват с няколко нули повече. За 1000 лева позволява да правят с нея всичко. Презервативът обаче е задължителен. Не би искала да е в неизправност. Това ще свали цената ѝ. А тя поддържа висок стандарт. Оттавна не помни какво е да имаш душа, камо ли за колко я е продала едно време.

Често тя е известна манекенка или певица, но в леглото това няма никакво значение, стига клиентът да е дискретен. И неизвестни красавици има достатъчно. Елитни проститутки да искаш. Каталози всякакви.

При нея всичко започна случайно. Първият път, когато ѝ дадоха парички да си купи нещо, беше изненадана, но свенливо прие "подаръка" под формата на банкноти и си купи рокля. Хареса ѝ. Но трябваха и обувки към роклята, към обувките - чанта, подходящи бижута, прическа, маникюр. А после поиска още рокли и към роклите - обувки, но вече знаеше как може да ги има. По лесния начин!
Разбира се, защитава тезата, че изкарва парите си от снимки за каталози на бански, ревюта в Милано или участия зад граница. Никога няма да признае, че през чаршафите ѝ Versace са минали доста платежоспособни господа. Ако ѝ кажеш, че е проститутка, ще е много обидена. Дори и да е от по-разкрепостените, можеш да я наречеш най-много "компаньонка".

Първата, тази от магистралата,  ще ти разкаже как са я склонили да проституира още на 12 г. Поплакала е на сефтето. И след това също е ревала. Яла е бой и продължава да яде, когато не успее да заработи достатъчно за сутеньора. Няма да се оплаква обаче, отдавна е разбрала, че от това няма смисъл. Радва се, когато някой е доволен и пъхне бакшиш в прашките ѝ след акта. Не вярва, че ще успее да се отърве някой ден, вече не е сигурна и че иска, защото не знае какво друго би могла да прави. Тя обаче няма да те излъже, ще те погледне в очите и без да се смути ще ти признае, че е проститутка. Нищо, че не е елитна.


Всяка година в Европа жертви на трафик стават около 500 000 души, повечето от които са жени и момичета, заставени да проституират.

По данни на Държавния департамент на САЩ, 80% от жертвите на международния трафик са жени, а 70% от тези жени и момичета стават жертва на сексуална експлоатация.
Смята се, че на година от трафика на хора се печелят между 7 и 13 млрд. щ.д.
Над 10 000 българки ежегодно минават границите на различни страни в цяла Европа, за да проституират, сочи статистиката за 2010 година.

311 16
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



12
Не е посочен 24.09.2011|20:40
Трудът, идеите, усилието - те се продават, да. Търговията съществува от хилядолетия, услугата като разменна монета също. Престижно е да продаваш уменията си на брокер, банкер, писател, режисьор, инженер - отвратително е да продаваш сексуалните си умения и да превръщаш в бизнес интимния си живот.
11
Не е посочен 24.09.2011|20:35
Смисълът е в сравнението: някои пожелателно стават проститутки, а други са принудени да бъдат такива. Първите се стараят да са елитни, а вторите нямат друг избор, освен този да са евтини.
10
Не е посочен 23.09.2011|02:05
Хубавото е, че статията привлича внимание към проблема с трафика на хора, но иначе какъв й беше смисъла? Не ми стана ясно на какъв проблем / въпрос отговори точно. Описанията, обаче, бяха топ.
9
Не е посочен 16.09.2011|22:20
всеки трябва по някакъв начин да си изкарва парите..някои жени са намерили тоя начин-най вероятно са нямали избор..нямам идея..
8
Не е посочен 15.09.2011|16:14
хареса ми статията и начина по който е написана. за жалост това е жестоката действителност
7
Не е посочен 15.09.2011|16:00
Страхотна статия! Браво! Всички си го мислим , но не всички го заявяват открито. Да ЕЛИТНА ИЛИ ЕВТИНА ВСЕ Е ПРОСТИТУТКА. Много ми хареса. А с коментара на госпожа Мара Марчева не съм съгласна. Всички работим за пари ,но не се продаваме за пари. Е аз поне не го правя, за всички не гарантирам.
6
Не е посочен 14.09.2011|15:15
За 20 лева е готова да продаде плътта си изцяло. Защото е продала душата си много отдавна- великолепно !!! Поздравления за труда!
5
Не е посочен 14.09.2011|13:15
По-добре проститутка отколкото курва. Аз съм на това мнение.
4
Не е посочен 14.09.2011|13:12
Браво!
3
Не е посочен 14.09.2011|11:03
Не обвинявам никой, просто изказвам мнение. Продава се за пари този, които прави на сила нещо, а не за удоволствие. Аз лично работя работа, която искам. Разбира се имам нужда от пари и дори мога да взимам по-висока заплата, но не искам, защото не ме удовлетворява. Всеки има право на избор и винаги има начин, парите днес ги имаш утре ги нямаш, но самоуважението загубиш ли си го веднъж, по никакъв начин не можеш да си го върнеш.
2
Не е посочен 14.09.2011|10:37
Много добра статия. Относно коментара, обаче, не мисля, че има място за обвинение тук. Разбира се, че една жена винаги има избор, едно дете - не винаги има избор. А когато стават проститутки на 11-12 години са деца и не познават алтернатива. Дори и една зряла жена да направи този избор, пак няма място за обвинение. Все пак не забравяйте, че всички се продаваме по един или друг начин...за пари!
1
Не е посочен 14.09.2011|09:59
Може и да прозвучи грубо, но между обикновена проститутка и елитна разлика няма, ама никаква. Това са жени, които не се уважават на първо място самите себе си и всички техни близки, имат прекалено ниско самочувствие и са пълни с комплекси. Аз не мога да се съглася, че някои от тях нямат избор, защото не е така, винаги има избор. Може някои професии да не са високоплатени, но поне са нормални и легални, от които няма да ги е срам.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay