Метреси по рождение

Красавиците не работят. Те се разкарват по моловете със своето йоркширско териерче под ръка

"Какво работиш?" - "Секс-кукла."

Едва ли някоя от тези госпожици ще си го признае доброволно. Всъщност проблемът не е в признаването, а в осъзнаването. Колко от чаровните миньончета с джипове и мускулести гаджета осъзнават своята роля в този живот? Подобно на своите надуваеми посестрими от магазините за удоволствия, и те само мълчат, протягат ръце и биват използвани по предназначение. В замяна получават завиден живот. И едва ли някой е в състояние да прецени обективно дали цената е твърде висока.

Стереотипът за красивите, глупави жени, дотолкова е обсебил представите на обществото, че едва ли хората са склонни да допуснат съществуването на хубава жена с пари, която не заема гореспоменатата длъжност в нечий живот.

Все пак красавиците не работят. Те се разкарват по моловете със своето йоркширско териерче под ръка. В свободното си време пък благодарят на разни доктори. Ала чули-недочули за "писане на стена" (в социална мрежа), използват за целта де що видят билбордове. Срамота!

Трябва да призная, че "изкуството да си изкуствена" е трудоемко, както всяко друго. И тук теорията ми издиша, защото по-лесно е да обвиняваш, вместо да преценяваш. Ще се поуча от грешката си и ще опитам да преценя трудността на тази задача с оглед на дивидентите, които носи.

Да се усмихваш глуповато и да не говориш много-много звучи като най-лесното нещо на света. По презумпция смятах, че тези жени са лишени от умствен потенциал и намират своето поведение на метреси за напълно нормално. Ала досега не съм се сещала за варианта, в който те са изящни манипулаторки и се възползват от слабите ангели на богатите мъже със завидна пресметливост. Имат си красота – използват я. После, като позавяхнат малко, вече имат и пари, та се разкрасяват, ако трябва. Веднъж попаднали в този порочен кръг, невинните създания не могат да излязат. А и не искат.

Срещу тях съскат само грозните, зли жени, които завиждат на това благоденствие. Какво, като са умни. Това няма да им помогне много в реализирането на детската мечта на всяка госпожица. Да бъде държанка. Да бъде издържана, а от нея да се изискват минимални, най-вече сексуални, усилия. Нима има нещо лошо в това да задоволява един мъж? Има. Ако той в замяна я храни, облича, изобщо обезпечава материално, а тя не се припознава в дефиницията на гореописаните любовници. Иначе няма. А в един момент той и деца може да се излъже да поиска – тамън! Те са златни мини за нейното финансиране.

Мястото на жените в обществото, семейството, работата винаги е било тема на разгорещени спорове. Еманципацията се приема като нещо нормално само за определени сфери от живота. Хората са склонни да обвиняват в завист всяка жена, осмелила се да нарече нещата с истинските им имена. А златотърсачките се присмиват на глупачките, които се бъхтят, за да нахранят децата си от съпруга, който получава по-малко от тях. Но ги обича.

Никой не се интересува от любовта в днешно време. Тя не купува чанти и палта, не кара X6, не живее в къща с двор и джакузи. Дамите, които държат на своето материално положение, не биха я допуснали до себе си. Да не говорим, че тя самата упорито избягва срещите си с тях. Те са съгласни на всичко, дори биха се продали, за да не работят цял живот. А животът им се превръща в професия, която носи пари. И те с гордост носят титлата "кукли". 

104 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 05.02.2012|23:25
Мисля, че писалата я тази статия не и е съвсем ясно, че житейската реализиация не се състои в работата, а в начина на живот, постигнатите неща и полезността за околните. И да, вече е пълно с красиви жени,които бачкат като луди и нямат живот отдадени на мениджърска кариера, която евентуално на тридесет и няколко ги отвежда в самотно-празен нов апартамент, който са си закупили сами, в който си гледат секса и града и си ядат китайско с котката. Това е много тъжно и не е никаква реализация. Естествено, че има и мега талантливи бизнес дами, които скриват шапката на всички, правят милярди и тогава евентуиално една жертва откъм семейство би си заслужавала най-вероятно.Но в общия случай определено по-добре майка и съпруга, за която се грижат и се грижи за семейството, отколкото самотна работохоличка, не е ли така? Коя звучи по-житейски реализирана тази с котката и китайското или майката и съпруга, а? Това да се грижат за теб не е порок, мило мое момиче авторка и не те превръща в държанка, не е порок и ти да се грижиш за някого. Това да имаш мъж, който се грижи за теб, не те прави нито кукла, нито метреса.Има доста добре разпизали се бизнес дами и у нас като Таня Косева например, която се омъжи за много хубав и богат мъж, още работи, но се отдаде повече на семейството си и доста богатия си мъж и това изобщо не я прави държанка. Меркантилните селянки, които търсат кой да им оправи живота и да им даде да покарат нова кола, може да са кофти пример, но не олицетворявайте с тях отношенията мъже-жени само щот са ви плитки мозъците и повърхностни представите щот само подхранвате еманципацията в изкривените и форми воидещи до самотни работохолички, гушкащи котки в празни апартаменти. А това пък да си богата милярдерска щерка е съвсем друг филм и изобщо не бих върнала такъв стандарт, а всеки който го отрича щот му бил безсмислен докато гризе талашитеното бюро в кабинета на весникаркия офис просто злобее и на всички ни е ясно:)
1
Не е посочен 30.10.2011|18:42
И аз така мисля.Аз съм от онези жени изгледали 2-ве деца,близнаци.Момче и момиче,докато ходих и работих.Аз съм от онези жени,които се осмеляват да назовават нещата с истински те имена.Но за съжаление никои днес не обича хора които мислят,особено "жена да мисли?". И честно казано сега се питам за какво ми е толкова много знания? И то не само от времето в което съм била ученичка.Щом днес не мога да ги употребя? Но това е недостатъка да можеш да мислиш.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay