Кортни Кокс в ролята на режисьор

Кортни се справя повече от добре пред камера, а сега й престои да поеме нещата зад кадър

Кортни Кокс в ролята на режисьор

Актрисата Кортни Кокс ще направи режисьорския си дебют на телевизионния екран, като застане зад камерата за един епизод от хитовия си сериал "Агнешко".

Звезда от сериала "Приятели", която е и изпълнителен директор на новото шоу, ще се изяви като режисьор на следващия епизод от третия сезон на сериала. Досега Кортни е заставала зад камерата само веднъж през 2008 г., когато засне късометражния филм "Понеделник преди Деня на благодарността", в който участва приятелката й Лора Дерн.

"Агнешко" представя Кортни в ролята на Джулс, която наскоро се е развела и е самотна майка на тийнеджър. Тя изследва откровените истини свързани с това да ходиш на срещи и да остаряваш във време, когато всички са обсебени от младостта и външната красота.

Докато повечето жени на по двайсет години минават през младостта си като преживяват премеждия и често се срещат с мъже, във своята младост Джулс решила да се задоми и да отгледа син. Сега, когато е вече на средна възраст Джулс е обкръжена от приятели, които живеят или изживяват наново времена, които отдавна са отминали.

Сериалът е свеж, забавен и ние го препоръчваме горещо. Кортни изглежда перфектно пред камерата, а ние сме сигурни, че ще се справи перфектно и зад нея.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.08.2011|15:33
Сериалът "Агнешко" е доста успешен у нас. Дават го по FOXLife и когато имам възможност го гледам. Кортни играе коренно различна роля в него, за разлика от "Приятели", където играе Моника, която е обсебена от чистотата. Интересно ще бъде на всички ни да видим как ще се представи като режисьор.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay