Коса в различни цветове- новата дръзка тенденция при косите

Най-новата тенденция в света на красотата се нарича "Близнаци". Тенденцията е вдъхновена от астологичния знак, който е известен с две коренно различни страни на характера. 

При тази прическа, едната половина на косата е боядисана в един цвят, а другата- в друг. Макар на пръв поглед да изглежда прекалено смело, истината е, че изглежда доста добре.

Несъмнено тази прическа не е за всеки и е само за по-смелите, но можете да помислите и вие да я пробвате. Има изключително ектремни варианти, като русо и черно, но може да се направи и с по-близки нюанси. 

Търсенията в Pinterest за "синьо-черни плитки", "лавандулово-руса коса" и дори "многотонен цвят на косата" са се увеличили с повече от 100 процента през последната година. 

Знаменитости като Келани и Ники Минаж вече изпробваха тази тенденция и доказаха, че изглежда невероятно. 

Ако търсите цветова комбинация, с която да започнете, трябва да имате предвид естествения цвят на косата ви. За черна коса се препоръчват розово, лилаво, зелено и синьо. Русата коса би изглеждала невероятно със синьо, зелено, черно, червено и жълто. За кафява коса можете да изберете розово или лилаво. 

Ето и няколко снимки:

Русо и розово

Черно и русо

Розово и жълто

Черно и розово

Черно и синьо

Черно и сиво

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay