5 начина къдриците ви да се задържат по-дълго

5 начина къдриците ви да се задържат по-дълго
Canva

Да се ​​научите как да оформяте къдриците си е умение, достойно за сертификат – има толкова много стъпки, които трябва да изпълните правилно, от крема за оформяне до гребена. Но да разберете как да ги накарате да се задържат до следващия ден - ето това вече е истинско богатсво! Днес ще ви издадем няколко метода и съвети, които могат да ви помогнат:

Подготовка преди навиване

Нанесете подходящ продукт за стайлинг, който подхранва косата като мус или средство за фиксиране на къдрици. Не збравяйте термозащитния спрей, тъй като ще използвате уреди като преса или маша.

Използване на правилните уреди

Използвайте уреди с подходяща температура за вашата коса. Температурата зависи от типа на косата ви - по-ниска температура за фини коси и по-висока за плътни и тежки коси.

Навиване на по-тънки участъци

Разделете косата на по-малки части, преди да започнете процеса на навиване. Това ще ви позволи да обработите всяка къдрица по-равномерно.

Употреба на фиксиращ продукт

След като създадете къдриците си, нанесете фиксиращ лак или сухо масло, за да ги задържате по-дълго време. Разнасяйте продукта равномерно, но не го използвайте в излишък, за да избегнете стегнат и тежък вид.

Финални щрихи

Ако след няколко часа или през следващите дни къдриците ви започват да се събират, можете да използвате четка с меки зъбци, за да разпуснете къдриците и да им придадете по-естествен вид.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay