Съставката, която ще ви помогне да се сдобиете със здрава и блестяща коса

Съставката, която ще ви помогне да се сдобиете със здрава и блестяща коса

Копринена, гладка и блестяща са три популярни думи, които постоянно чуваме в рекламите за продукти за коса. Точно това са и характеристиките, които искаме за собствената си грива. Но колкото и да ни обещават, често резултатът не е това, което сме очаквали. Сякаш все нещо не ни достига.

Съставката, която ще ви помогне да се сдобиете със здрава и блестяща коса

Здравите, хидратирани коси не винаги са най-лесните за постигане. Лятото отдавна си замина и си прибра ярките слънчеви лъчи, но остави след себе си погром. В резултат на това, косите ни са изтощени, изсушени и лишени от живот. Вдигнете ръка, ако и вие сте в отбра! Но не се притеснявайте - както винаги имаме решение за вас.

Запознайте се с витамин Е - той е пълен с антиоксиданти, които ще ви помогнат да решите всичките си проблеми с грижата за косата.

Съставката, която ще ви помогне да се сдобиете със здрава и блестяща коса

Защо витамин Е толкова добър? Когато казваме, че витамин Е е витаминът, който прави всичко нужно за косата ви, бъдете сигурни, че не лъжем! Тази вълшебна съставка стимулира растежа на косата и подобрява здравето на скалпа. Все още не ни вярвате? Ще ви кажем също, че увеличава здравината и блясъка на косата.

Това, което го прави уникален по рода си, е неговата универсалност. Витамин Е е подходящ за всички - от къдрави кичури до права коса. Нека обаче го разгледаме малко по-дълбоко: богатият на антиоксиданти витамин стимулира притока на кръв, насърчавайки здравия растеж на косата. Освен това намалява количеството на оксидативния стрес и увреждането от свободните радикали, като свежда до минимум цъфтящите краища и накъсването.

И накрая, Витамин Е е мега хидрататор, който запечатва влагата. А това спомага за по-здрава и блестяща коса. Затова ви съветваме, следващият пък, когато се чудите на какъв продукт за коса да заложите, потърсете серуми, олиа и дори таблетки със съдържание на витамин Е. Резултатите не са за изпускане!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay