Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Пепе

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Антоанет Пепе винаги е показвала на аудиторията си, че човек трябва да живее така, както иска, без да се тревожи за мнението на околните. Но освен в любовта, тя взема смели решения и в стила си на обличане и определено се откроява сред тълпата. Днес няма да си шушукаме клюки от живота на известната инфлуенсърка, но пък ще надникнем на едно място, което може да ни издаде още повече за нея, а именно нейния гардероб.

Напоследък Ети е доста екстравагантна, но в нестандартните си тоалети тя преплита завидна доза елегантност, сам както тя умее. Този костюм в кафяво е съобразен изцяло с новите тенденции, които налжиха монохромните визии за 2023 г. А палтото с пух е перфектното допълнение!

Знаем, че новогодишните празненства приключиха, но това не значи да оставим лъскавите рокли в гардероба до следващата година. Ети ни показва, че по всяко време можем да изглеждаме ослепително с дълга рокля от блестяща материя. А споменахме ли вече колко модерни са teddy bear палтата в момента?

Може би 2023 г. ще бъде годината на едноцветните визии, но пък винаги има начин да ги освежим с цветен акцент. В случая Ети добавя открояващ се елемент в своето черно облекло с помощта на тази малка чанта в искрящо цикламено, в която, между другото, сме влюбени. Обувките ще се престорим, че не сме ги видели, а на тяхно място ще си представим стилни боти.

Дънковите поли отново са на дневен ред и трябва да признаем, че първоначално се стреснахме. Но няма нищо стряскащо в този тоалет, състоящ се от дълга дънкова пола, съчетана със заоствени боти и яке с металически завършек. Идеално!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay