Крадем идеи от гардероба на: Борислава Секова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Каквото и да кажем за стила на Борислава Секова, то вероятно няма да е достатъчно. Тя е позната повече на чуждестранната публика, тъй като създава съдържание на английски език. Но все пак, Борислава става все по-разпознаваема и у нас и определено има защо. За първи път я открихме в TikTok и стилът ѝ веднага ни направи впечатление.

Гледайки тоалетите ѝ имаме чувството, че се намираме в някоя от световните модни столици по време на ключово фешън събитие. Ето кои попадения от гардероба ѝ се превърнаха в наши любимци:

Класическата комбинация от блуза и мини пола винаги може да бъде допълнена с елегантни аксесоари. Кожените ботуши със заострени върхове са любимият ни елемент от облеклото. Черешката на тортата обаче е сакото, небрежно наметнато на едното рамо.

Често Борислава залага на широките сака, които са така актуални в момента. Този тоалет напомня на модернизирана версия на ученическа униформа, която признаваме, че и ние бихме сложили. Все пак тези кафеви тонове са идеални за есента! Белите чорапки, съчетани с лоуфъри са тенденция, която напослеък виждаме нвсякъде. На вас допада ли ви?

Знаете, че обичаме розовото и точно поради тази причина погледите ни бяха привлечени моментално от този лъскав, розов панталон. Комбинацията от обувки на ток в с тил 90-те е страхотно попадение, а малката чанта перфектно допълва тоалета.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay