Крадем идеи от гардероба на: Деница Стоянова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Деница Стоянова е истинско вдъхновение за всяка жена. Тя е пример за успяла бизнес дама, страхотна майка и един от най-добрите създатели на съдържнание и инфлуенсъри в България. Напълно заслужено тя бе удостоена с приза "Жена на годината" за 2022 в категория Digital Influence на наградите на Glamour България. Деница с лекота впечатлява и със своя неповторим стил. През лятото тя ни вдъхновяваше с феерични цветни комбнации, а сега залага на стилни и женствени тоалети с костюми и палта.

Но най-напред ще обърнем внимание на роклята, с която тя посети по-горе споменатата церемония. Тя е изработена от полупрозрачна материя, а горната част наподобява корсет с нестандартни презрамки. Роклята е в телесен цвят, а по цялото ѝ продължение са изобразени симпатични, малки точки. Деница е съчетала разкошния тоалет с нежни, мрежести ръкавици, които идеално допълват визията.

Прекрасните ръкавици виждаме още веднъж, комбинирани с бяла риза и широки дънки. Деница не крие колко много обича този аксесоар, а това негово съчетание със сигурнст е доста нестандартно, но е точно това, от което сме имали нужда досега. Любим елемент от визията ни е тази oversize риза, която позволява безброй варианти за съчетаване.

В последно време е много модерно да се обличаме в няколко слоя дрехи. Така или иначе зимата е на прага и тази идея идва точно навреме. Това е начинът да носим любимите си ризи и блузи по всяко време на годината. Тук виждаме Деница с тоалет, вдъхновен от визията Old money, съчетавайки черно поло, бяла, скъсена риза, сиво класическо сако и бежов елегантен панталон.

За финал ще се полюбуваме на този oversize костюм в бяло, съчетан с бижу с елегантна, черна панделка. Ние все още не сме се осмелили да прибавим подобен тип костюм в гардероба си, но очевидно е крайно време да го направим!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay