3 съвета за секси и чувствени устни

Прости, но ефективни

3 съвета за секси и чувствени устни

Всяка жена иска големи, сочни и страстни устни! Ето защо ще ви дадем няколко съвета как да се сдобиете с такива и да бъдете неустоима за мъжете!

Отървете се от мъртвите клетки

За тази цел ексфолирайте редовно устните си. За скраба на устните можете да изпозлвате и натурални рецепти като например с мед и захар. Ако устните ви са по-чувствителни, можете да изпозлвате маски за устни. Хидратирайте ги редовно с балсам, зехтин, бадемово масло или друго етерично масло.

Възвърнете розовия цвят на устните си

С пиенето на различни напитки и ядене на различни храни, цветът на устните започва да се облезличава. Затова вашата цел е да възвърнете розовия цвят. Можете да използвате семена от нар, смесени с кисело мляко. Нанасяйте тази смес върху устните си няколко пъти седмично.

3 съвета за секси и чувствени устни

Можете също така да използвате куркума. Смесете малка лъжичка куркума с хладко мляко. Нанесете сместа върху устните си за няколко минути.

3 съвета за секси и чувствени устни

По-чувствени устни

Не е нужно да си правите пластична операция, за да имате големи и секси устни.

Можете, например, да използвате канелено  и ментово масло. Благодарение на компонентите в тези масла , кръвообращението ще се увеличи и това ще придаде обем на устните. 

Лицевата гимнастика е друг начин за увеличаване на устните. Ето едно ефективно упражнение: Повтаряйте гласните А, Ъ, О, У, Е, И по няколко пъти всеки ден.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay