Jenite тестват: Хак за обемни устни без интервенции

Jenite тестват: Хак за обемни устни без интервенции

Jenite тестват: Хак за обемни устни без интервенции

В публичното пространство почти не останаха жени, които нямат филъри в устните. Съзнателно или не те наложиха тенденция и стремеж у младите момичета да се сдобият с обемни устни на всяка цена. Но каквото и да си говорим тези интервенции са скъпи и невинаги резултатите са положителни. А и не всяка жена е готова да се подложи на подобна процедура, дори и да има финансовата възможност.

Тук не искаме да кажем, че всяка жена трябва да преправя устните си по някакъв начин, но пък идеята да променим нещо у себе си винаги ни е привличала. Тази седмица в Jenite тестват изпробвахме един трик, който се завъртя в социалните мрежи и мигновено привлече вниманието ни. След оспорвано гласуване от ваша страна, днес ще ви разкажем за хака, който обещава постигане на обемни устни без хирургически интервенци.

Jenite тестват: Хак за обемни устни без интервенции

Трикът се състои в следното: Присвивате устните си и започвате да нанасяте молив от средата към контура на устните като деликатно излезете от очертанията. След това попълвате с течно червило в същия цвят. Хакът обещава по-обемен вид на устните, които би трябвало да изглеждат добре както на снимка, така и на живо. 

Тествахме, снимахме и сме готови да ви представим личните си впечатления:

Какво ни допадна

Преди всичко - забавно е. Едва ли някога сме се вълнували повече при поставянето на червило. Резултатът е ефектен и със сигурност придава обемен вид на устните, така както обещава. При снимки и видеа "уголемените" устни изглеждат добре без очертаването извън контура да се набива на очи. Допадна ни и усещането за промяна във външния ни вид.

Jenite тестват: Хак за обемни устни без интервенции

Какво не ни хареса

Както казахме по-горе, визията изглежда чудесно на снимка или видео. Но на живо, особено при ярка дневна светлина, очертаването извън контура се забелязва отдалеч. Не претендираме, че сме изпълнили техниката безупречно, но при присвиването на устните е много по-трудно да разграничим контура и се получава неприятно размазване на молива в долната част на устната. Не ни допадна също и липсата на оцветяване във вътрешната част. Финалният резултат със сигурност се нуждае от лека корекция, за да постигнете ефекта от видеото.

Бихме ли пробвали отново?

Определено. Но този път би било любопитно за нас как би изглеждал финалният резултат с червило в цвят nude. Припомняме, че за целта на теста употребихме червен молив и червено червило.

Не забравяйте да следите редовно нашата рубрика Jenite тестват, за да видите как изпробваме различни модни, бюти, кулинарни и всевъзможни други хакове. Следващата седмица ще ви запознаем със skincare метода Slugging, при който продукт на осовата на вазелин се нанася под формата на нощна маска за лице. Stay tuned!

***

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay