Бюти съветите на Зори: Опушен грим в стил Рок енд рол

Уникална визия за щури момичета!

Бюти съветите на Зори: Опушен грим в стил Рок енд рол

Здравейте, мили читателки на Jenite.bg!

Завръщам се след едномесечна почивка на едно наистина райско място, наречено Австралия. По време на престоя си в тази държава реших да дръпна всички жици и да се откъсна от света за момент. Това беше една много необходима за мен почивка и смятам, че всички профилактично трябва да го правим от време на време, просто да се радваме на пейзажа и да презаредим батериите. В крайна сметка светът на спира с това, че не си гледаме телефона всеки ден...

На това се дължи отсъствието ми, но днес се завръщам с видео урок за всички вас, които искат да събудят рок енд рола и "лошото" момиче в себе си.

Всички имаме такива моменти! Мрачни моменти. Този грим е тъмен, той е секси и голяма забава. Фокусът отива внезапно върху опушения котешки поглед с дебела очна линия и още по-дебела на долния клепач. Ще подчертае цвета на очите ви, независимо дали са сини, зелени, или семплокафяви като моите.

Има го и момента на контуриране на клепачите и наистина хубава дебела вежда (но Внимание! Адаптирайте според натуралната си форма – нищо прекалено и диво).

Завършвам този урок по грим с джъмбо молив за устни в матов кафяв цвят за по-плътни устни и загладена назад коса в нисък кок.

Съчетавам този рок енд рол грим с любимото кожено яке, черна тениска, скъсани черни дънки и черни кожени боти. Или както казват някои: "Ще спра да нося черно, когато измислят по-тъмен цвят”….

Целувки,
Зори




1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay