Вечният въпрос : "Какво да облека в празничната нощ?"

Шик вместо кич

Вечният въпрос : "Какво да облека в празничната нощ?"

Кой твърди, че трябва да облечете нещо с пайети или брокат в празничната нощ? Лъскавите дрешки вече граничат с безвкусицата, а сега е време за нещо много по-изискано. Разгледайте тези идеи и, ако сте готови да експериментирате, присъствието ви около елхата няма да остане незабелязано.

 

Супер широки панталони


Стремете се към преувеличената, подобна на пола, форма. Панталоните трябва да са от ефирна материя, защото тази кройка не търпи груби платове. Добавете сексапилен топ и сте готови за празничната нощ. Използвайте това предложение, за да подчертаете тънката си талия.

 

"Нейното" сако


Заигравката с подобни на мъжките дрехи винаги носи усещане за стил. Облечете сако с дълбоко деколте и ръкави до лактите. Заложете на аксесоари в ярки цветове и обувки с каишки. Може спокойно да се облечете така, ако сте миньонче.

 

Сатенена жилетка


Ако планирате да си вземете само едно нещо, отговарящо на модните тенденции, нека да е жилетка. Комбинирайте я с дънки или пък я носете като рокля - ще добиете бляскав вид без да се набивате на очи. Обезателно пробвайте идеята, ако сте с крушовидна фигура - ще останете очаровани от ефекта!

 

Сексапилен гащеризон


Тази любима на дизайнерите форма ще бъде навсякъде през зимата, и то в много комбинации - с ръкави или без, с щампа или не, но винаги супер шик. Опитайте смело, а ние ви гарантираме, че този тоалет ще ви стои убийствено, особено ако сте висока.

 

Червена рокля


Този път не говорим за класическата червена рокля. Спряхме се на необикновен модел с асиметричен подгъв - по-къса отпред и елегантно разкрояваща се назад. Това е перфектната рокля за вас, ако имате дълги крака.

 

Артикул с едно рамо


Независимо дали ще се спрете на дълга рокля или едноцветна туника, това предложение е едновременно официално и секси. Материята е гладка, а аксесоарите - натрапчиви, като пръстен с огромен скъпоценен камък или пък масивна гривна. Оригиналното съчетание ще ви придаде изтънченост и ще се влюбите в своя външен вид.

 

Прилепнали панталони от ново поколение


Те са по крака, но не задушават глезена ви. Подходящи са за тези от вас, които търсят баланс между красота и удобство. Изглеждат страхотно с всичко - от туника до обувки с платформа. Облечете се така, в случай че искате да подчертаете извивките на тялото си.

 

Независимо от тоалета, който сте избрали, сме сигурни, че ще изкарате шеметно празничната нощ. И, разбира се, цялото внимание ще е насочено към вас.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay