Колко е хубаво да си необвързана на Коледа

Сама, но не самотна. На Коледа!

Колко е хубаво да си необвързана на Коледа

Може и да изглежда, че Коледа е само за двойки, но ето няколко причини да се зарадваш, че си необвързана точно на този празник.

 

Около Коледа всичко те кара да се чувстваш сякаш си единственият необвързан човек на планетата. На където и да се обърнеш виждаш щастливи семейства и влюбени двойки, звучат сладникави, романтични любовни песни, а по рафтовете в магазина всичко е в семейни опаковки.

 

И все пак - погледни нещата от добрата страна и се усмихни. Като за начало тази година не ти се налага да търпиш досадните му роднини, които едва познаваш, нито си длъжна да слушаш за хиляден път цялата им семейна история, да се усмихваш и да се преструваш, че не си безумно отегчена.

 

Какво по-хубаво от коледното пазаруване? Е, сега вече можеш да му се отдадеш, когато поискаш и да му отделиш точно толкова време, колкото ти е нужно. Не се налага да чакаш половинката си "да се настрои," а накрая през цялото време да мрънка и да ти развали удоволствието. Не се налага и да се чудиш какъв подарък да избереш за него, така че да му покажеш колко го обичаш и да го зарадваш в същото време. Вместо това можеш да купиш нещо на себе си. И ти заслужаваш да се поглезиш.

 

Ако трябва да сме честни, Коледа е доста скъп празник и парите са най-честата причина за спорове и караници. Е, всъщност, това не те засяга? Отговаряш само пред себе си.

 

Можеш да отидеш на парти, да останеш колкото пожелаеш без да се налага да обясняваш на някого къде и с кого си била. А ако искаш можеш и въобще да не се прибираш...

 

Можеш да въздишаш, гледайки лигави филми без след да връщаш на някого услугата, броейки минутите до края на "Роки" 3... за четвърти път. Можеш и да се натъпчеш с празнични лакомства и никой няма да ти направи забележка или да ти напомни да се грижиш за фигурата си. Ти си го знаеш... но все пак нали е Коледа?

 

Един от най-големите плюсове на това да си необвързана е възможността да прекараш празника където и с когото си пожелаеш. Няма за пореден път да преговаряш с чии роднини да празнувате. Сама ще да решиш дали да прекараш цялото време или само част от него със собственото си семейство... или да решиш да направиш нещо нетрадицонно – да заминеш с приятели и да пиете коктейли на някой плаж на края на света. Всъщност тази година решението какво да правиш или да не правиш си е изцяло твое!

 

Да си сама на Коледа не само, че не е тъжно, но може да бъде и доста отпускащо. Празникът често се превръща в кошмар за много двойки, а ти си щастливка, че не си част тях тази година! А сега се усмихни и се отдай напълно на коледното настроение, което вече се усеща във въздуха.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.12.2010|21:27
ммм... Можеш да отидеш парти... Ами, ако нямаш пари? Как всъщност ще отидеш? И дали ще се върнеш? ...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay