Довиждане пухкаво коремче, няма да ми липсваш

Как да се разделим с пухкавото коремче

Комбинираме тесните дънки с широка блуза, за да скрием коремчето, което винаги стърчи от страни. Мразим, когато трябва да сложим банските и през цялото време докато сме на плажа не смеем да си поемем дъх, за да изглеждаме по-слаби. А и трупането на мазнини в коремната област е много по-нездравословно от това в областта на бедрата, например. С новия сезон идва и време за промяна, но не временна, а завинаги.

 

С леки промени в хранителния режим и начина на живот можем най-после да постигнем бленуваната фигура на пясъчен часовник.

 

Връзката между стреса и обиколката на талията отдавна е установена – кортизолът, който се отделя, когато тялото е под напрежение, води до по-пухкавото коремче. Така че десетина минути почивка, отпуснали се под звуците на хубава музика и с чаша зелен чай в ръка, определено биха помогнали за новото ни Аз. 

 

Пържените храни и сладкишите спомагат доста за тлъстините в тази област, плодовете са уместен и вкусен заместител на сладкото, а ако наистина не можем без нещо сладичко поне веднъж на ден – спасението е в черния шоколад. Какво още да избягваме пише тук.

 

А колкото до коремните преси за по-полосък корем, за съжаление те не са достатъчни. Съчетани с аеробика или 30 минути ходене пеш биха имали далеч по-добър ефект.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay