Жените са склонни да дразнят бившия с тялото си

Новото ни тяло идва с раздялата

Жените са склонни да дразнят бившия с тялото си

Понякога тежката раздяла е нещото, от което всъщност сте имали нужда, за да поработите в името на перфектно тяло. Още повече, това е незаменим начин да покажете на бившия какво е изпуснал. И че изобщо не ви боли.

Чудили ли сте се защо Пинк, Риана, Дженифър Анистън и Холи Бери изведнъж свалят излишните килограми и привличат всички погледи към себе си, все едно за пръв път излизат в публичното пространство? Това е тяхното отмъщение за раздялата, за която нямат право да страдат – нали са звезди. Стегнатото тяло обаче, със сигурност дразни техните доскорошни възлюбени, а какво по-хубаво за самочувствието на една жена, от това да натрие носа на бившия...

 

Пинк

Властната кралица на поп-сцената показа, че може да се справи с всичкия гняв на земята и да го пренасочи в енергия за изграждане на мечтаното тяло. След раздялата със съпруга ѝ Кери Харт, Пинк бе вдъхновена да запише нов албум и дори да организира турне след това. А за да подготви тялото си за каскадите, които включва хореографията на концертите ѝ, певицата се подложи на разнообразен тренировъчен режим, включващ йога, пилатес, тренировка за сила и кардио упражнения.

Очевидно всички тези усилия са си заслужавали, дори в нейния случай имаше бонус – лошото момче, което я изостави, се върна при нея. И това не е всичко, тъй като наново влюбилите се гълъбчета очакват бебе тази пролет.  

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay