Жена не се пита за годините. Няма и нужда - шията я издава

Шията ни издава

Телевизионният екран непрекъснато ни "облъчва" с какви ли не реклами за чудотворни козметични продукти. Виждаме как много усмихнати дами празнуват рождения си ден с торта и поне 40 свещички на нея, а изглеждат като на 30. О, чудо!

 

Иска ни се, наистина много ни се иска да вярваме, че ако използваме точно този продукт ще върнем часовника назад, обаче истината е, че чудесата просто така не се случват. В този ред на мисли шията е може би най-големият ни издайник в борбата с остаряването. Ето как може да се погрижите за тази част от тялото, която най-бързо показва признаците на стареене: 

 

Редовен пилинг

Редовно отстранявайте мъртвите клетки, за да може кожата ви по-лесно да "диша". Вместо да купувате ексфолиант за тяло под въздействието на някоя реклама и добра маркетингова стратегия, направете си сами – смесете морска сол и лимон. 

 

Без парфюм

Малко известен факт е, че някои парфюми при излагане на слънчева светлина могат да доведат до нежелано дразнене или дори алергична реакция в тази нежна област. Затова най-добре нанасяйте парфюма на онези части от тялото, които са защитени от слънцето.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay