Йога на морския бряг - бъдете в хармония със себе си

Йога в Средиземноморския рай

Йога на морския бряг - бъдете в хармония със себе си

Парос е перлата в островната група на Цикладските острови, а дотам се стига за два часа с ферибот от Атина.

 

На острова открихме и едно местенце, в което ще съчетаете полезното с приятното, а именно – йога център. Ако идеята ви харесва, в центъра се провеждат занимания по два пъти на ден, а се предлага и допълнителна сутрешна медитация – за най-големите ентусиасти. В него има и екзотичен набор от масажи и терапии за тяло – изобщо всичко, от което се нуждаете за една пълноценна почивка.

 

Класовете по йога се провеждат в уединено местенце с изглед към величествената островна панорама. Там, на брега на морето, може да започнете вашия ден с енергизираща и разтягаща тренировка по йога и пранаяма (дихателни техники). Заниманията са подходящи за хора на всякакви нива и включват метода "пилатес", който представлява система от упражнения за разтягане и сила.

 

След вкусното и здравословно хапване преди обед, имате време за релаксация или разходка. Тогава може да се къпете с кристално чиста вода и да се наслаждавате на слънцето и освежаващия бриз, а това със сигурност ще ви донесе усещане за хармония.

 

В късния следобед ви очакват тонизиращи йога упражнения, преди да вечеряте в една от местните таверни по залез слънце.

 

Трябва предварително да изберете как ще прекарате времето си, тъй като в Парос ви очаква разнообразие от интересни занимания.

 

Може да прекарате свободните си часове от следобеда в сладка дрямка на някой от очарователните плажове от крайбрежието. Пробвайте традиционните деликатеси или пък отидете да се гмуркате – има страхотни подводни гледки около Парос.

 

Опознайте острова и се разходете до неговите чаровни малки пристанища, а после обърнете поне малко внимание и на безкрайните плажни ивици. В околността има селца, в които ще видите типичните цикладски синьо-бели къщи и параклиси. Парос е малък остров и не отнема много време да го обиколите. За целта може да използвате местния градски транспорт, както и да наемете кола или мотоциклет.

 

След почивката си в Парос със сигурност ще сте отпочинали и заредени с много позитивна енергия.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay