Как да изберете подходящия за вас парфюм?

Ето как да подберете правилния аромат

Как да изберете подходящия за вас парфюм?

Носенето на знаков за вас аромат е чудесен начин да допълните визията си и да покажете на останалите що за личност сте. Парфюмът стои невидимо върху кожата ви, но може да се усети, той се носи около вас и създава един прекрасен ореол.

Но има толкова много опции, че понякога е трудно да решим кой парфюм да си купим, когато сме решили да сменим стария аромат с нов. Днес ще ви предложим няколко лесни съвета, които ще ви помогнат в избора на парфюм и ще ви насочат как да направите тази покупка по-лесно и по правилния начин!

Опитвайте
Естествено, повечето правим точно така - пръскаме от парфюма върху хартиени мострички, но всъщност е най-добре не просто да помиришем парфюма от шишето или да пръснем от него върху парче хартия, а да впръскаме директно върху кожата. Парфюмът се комбинира с някои масла върху кожата ни и можем да усетим най-истинския му аромат само ако има допир в кожата ни.

Как да изберете подходящия за вас парфюм?

Изберете си категория аромат
Няма два еднакви парфюма, но повечето от тях попадат в няколко общи категории. Ако знаете коя е категорията, която ви харесва най-много, ще ви бъде и много по-лесно да откриете своя аромат. Изяснете си дали искате нещо флорално или пък по-свежо? Предпочитате ли плодовите или дървесни аромати? Ориенталски или по-модерни? Когато знаете каква категория търсите, ще се ориентирате по-бързо.

Каква е вашата личност?
Спортна натура ли сте или сте по-изискана дама? Как искате да ви виждат - като небрежно сладко момиче или елегантна дама? Това е още един начин, по който да достигнете до правилния аромат. Комбинирайте ароматните категории със самата ви представа за себе си и ще уцелите право в десетката.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay