Какви продукти да изберем при суха кожа?

Какви продукти да изберем при суха кожа?

Сухата кожа е често срещано състояние, което се изразява в зачервяване, лющене и напукване на кожата. Слънчеви изгаряния, стрес, умора, честата смяна на студения въздух навън с топлия и сух в помещенията, както и недостатачен прием на вода, могат да доведат по дехидратация на кожата. Тези  проблеми могат да бъдат решени като използвате подходяща козметика и правилно хранене, ако се колебаете какво да изберете - Pick N Dazzle ще ви помогнат.

Грижата за суха кожа започва още от измивния продукт. Заложете на натурално мляко за почистване на лице вместо на лосион, за да подхраните лицето си още докато премахвате грима. ORIGIN DEEP CLEANSING MILK съдържа почистващи масла от тиква, маслина, тигрин и ориз, които предлагат анти-ейджинг и антиоксидантно действие. Органичният екстракт от виолетка има успокояващи свойства, докато екстрактите от ябълка и лимон поддържат влагата в кожата и действат като естествени антиоксиданти.

Какви продукти да изберем при суха кожа?

Вкарайте в рутината си и тоник, който да я подготви за крема. Така той ще проникне по-дълбоко и ще се увеличи действото му. Екстракт от натурални продукти като алое вера, лайка и невен ще успокоят лющещатата се кожа и ще я хидратира в дълбочина. PURE&CLEAN - TÓNICO FACIAL REVITALIZANTE комбинира естествени овлажнители и успокояващи агенти, като оставя кожата Ви идеално почистена и готова за използване на останалите продуктите за лице.

Какви продукти да изберем при суха кожа?

Освен тоника, в последно време, голяма популярност придобиха и серумите за лице. Тези продукти са проектирани да доставят висока концентрация на специфични активни съставки, които да се погрижат за вашата кожа в дълбочина. Такъв е и SKINNIKS HYDRA PROTECTOR ANTI-AGEING FACE SERUM, който осигурява интензивна хидратация и защита през целия ден. За още по-добър резултат комбинирайте с крема за лице от същата серия - SKINNIKS HYDRA PROTECTOR ANTI-AGEING DAY CREAM SPF 15, който използва интелигентна технология на хидратация за адаптиране към околната среда, температура и нива на влага, за да се радвате на мека и гладка кожа, независимо от метерологичните условия.

Какви продукти да изберем при суха кожа?

През нощните часове, кожата, подобно на останалата част от тялото, се отпуска и се възстановява. Използването на нощен крем, особено за лицето, може да подпомогне тези основни процеси. В резултат на което, когато се събудите, кожата ви ще бъде сийяна и хидратирана. Опитайте REGENERATING FACIAL NIGHT CREAM LINFA AGE - кремът осигурява отлично подхранване за кожата. С изключително удобна, немазна текстура, подходящ за употреба и през нощта: по време на сън, в действителност, пропускливостта на кожната бариера се увеличава, като се оптимизира действието на активните вещества в продукта.

Какви продукти да изберем при суха кожа?

Вижте какви продукти да изберете, ако кожата ви е мазна, нормална или акнеична

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay