Кожа като на Салма - с нейните козметични продукти

Салма Хаек прави козметика от природата

От едно известно време не сме виждали Салма Хаек на големия екран. Всъщност последното, което видяхме от нея бе краткотрайната ѝ поява в сериала "Грозната Бети", което така или иначе не беше особено запомнящо се. Вероятно заради самия сериал, а не заради Хаек?

 

Истината е, че не трябва да я жалим, защото въпреки че не играе, Салма не си губи времето. Последните години, красавицата е посветила на създаването на своя линия медицинска козметика.

 

За пръв път Хаек представи своята колeкция Nuance пред CVS, в четвъртък. Идеята за бизнеса се е появила преди 10 години. Тя е изцяло вдъхновена от баба ѝ – козметик, преминала през обучение във Vichy в Париж и използвала само природни мексикански и майски тайни съставки в своите продукти.

 

Колекцията продукти на Салма е пълна с любими на семейството ѝ съставки като розова вода и tepezcohuite – вечнозелено дърво, което се среща главно в Бразилия. За последните 6 години, тя е работила върху продуктите и концепцията, която най-нарая влезна в производство преди 3 години.

 

Последното нещо, което Хаек би искала хората да си мислят, е че Nuance е поредната "мързелива" холивудска колаборация, на която просто е "лепнала" името си. "Отделих 3 години от кариерата си, за да създам колекцията," каза Салма.

 

"Това не е нещо, което предполага работа 14 часа. Не. Това си беше работа на пълен работен ден." Хаек разказа, че ѝ се е налагало да ходи на безброй срещи с лаборатории и доставчици, "които очевидно нямаха нищо против една луда мексиканка да им ходи по главите отново, отново и отново, молейки ги за пореден път да променят нещо."

 

Салма си признава, че не е никак лесно да се работи с нея: "Не съм лесна... все пак съм зодия Дева."

 

Nuance ще бъде достъпна за всички, които искат да я изпробват от месец август, в над 7 000 аптеки и в интернет. Цените ще варират от 7.99$ до 19.99$ - достъпни цени, за козметика, която се надяваме, че ще ни дари с кожа и външен вид като тези на Салма.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay