Голи и красиви. За здраве!

Голи и красиви. За здраве!

Красивата рускиня Ирина Шейк се съблече за новата кампания на Марк Джейкъбс "Protect the Skin You’re In”. Идеята на световноизвестния нюйоркчанин е да накара всички да се замислят преди да изложат кожата си на вредните влияния на околната среда, и да се предпазят от рак.

 

Основната цел обаче, е да съберат колкото може повече средства, които да помогнат на специалистите, работещи усилено, за да намерят лек за болестта. "Защити най-големия си орган", гласи един от слоганите, под който добре сложен младеж свенливо прикрива мъжествеността си. Ирина пък е изцяло съблечена и както винаги - много красива.

 

25-годишният модел споделя, че е изключително поласкана от поканата на Джейкъбс и се радва, че може да допринесе с името и тялото си за борбата срещу зловещата болест. Ирина не е първата, която се съблича за добрата кауза. Преди нея това са правили Виктория Бекъм, Кайли Миноуг, Сиена Милър, Клаудия Шифър, Брук Шийлдс, Рийз Уидърспуун, Серена Уилямс, Жизел Бюндхен, Ерика Баду, Джамилия и много други.

 

Хубаво е, че голотата продава - благодарение на красивите голи тела на знаменитости са стартирали и лансирани на пазара десетки продукти. Но по-хубавото е, че същата тази голота може да бъде използвана не с комерсиална цел, а в името на благородни каузи. Като тази да се почувстваш добре в собстветната си кожа, защитавайки я навреме и правилно от рак.

 

Приходите от кампанията ще отидат в сметката на NYU School of Medicine’s IMCG Group, които пък ще ги използват за изследвания в борбата срещу рак на кожата. За съжаление ние не можем да се включим пряко в инициативата отвъд Океана, защото сайтът на дизайнера не приветства европейци. Покупка на някои от артикулите от серията може да направят само американците. Не съжалявайте. Порадвайте се на ентусиазма на красивата Ирина и вижте какво друго е измислил гениалния Джейкъбс по случая. Тук.

 

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay