Най-красивата българка е казанлъшка роза

Made in Bulgaria!

Ваня Пенева
Ваня Пенева

Казанлъшката роза Ваня Пенева спечели титлата на новата Мис България 2011г. Момичето впечатли най-много зрителите и журито, получавайки техния положителен вот. И с право.

 

23-годишната красавица не е професионален модел, но на сцената се държи като такъв. През 2007г. Ваня печели друг конкурс за красота в родния си град, слагайки короната на "Царица на Долината на розите", а през 2008 г. е "Момиче за милиони". С тазгодишното си постижение Мис България получава правото да представи страната на най-бляскавия и престижен международен конкурс за красота, а именно "Мис Свят". Една от другите големи награди за победителката е лек автомобил Кия Пиканто, за който да си признаем, малко завиждаме.

 

Първа подгласничка на Ваня Пенева е Деница Стоянова от София. След нея се нарежда хубавата Олга Модева от Елин Пелин.

 

За конкурса:

Красавиците дефилираха в коктейлни рокли Karen Millen, с бански костюми от Тони Ланс и официални бални рокли на София Борисова, а всяка една от тях беше обстойно наблюдавана и оценявана от осемчленното жури. Тази година в него участваха Жени Калканджиева, Ирина Папазова, Емил Кошлуков, Стойчо Керев, Лес Уелдън, Орлин Горанов, Енджи Касабие и Даниела Митева. Всеки един от тях избираше по 3 свои фаворитки, които получаваха съответно 10, 5 и 3 точки. Първите три красавици, избрани в Интернет, също получиха своите гласове на същия принцип. Чрез този тип гласуване организаторите се стараят да елиминират добре разпространените вярвания, че всичко е предварително нагласено. Дали са успели, обаче, е друг въпрос.

 

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 08.06.2012|13:46
според мен Деница Стоянова е в пъти по-красива
5
Не е посочен 28.06.2011|14:15
Така е и всеки има право да си изразява мнението!
4
Не е посочен 28.06.2011|12:55
имаше много хубави, естествено само една печели :)
3
Не е посочен 28.06.2011|10:28
Колкото и да не ти се вярва съм на ясно как се случват нещата. Познавам хора от бранша, така че съм сигурна, особено за конкурса "Царица на розата". Не мислиш ли, че имаше други, които заслужаваха много повече от нея да спечелят?
2
Не е посочен 28.06.2011|10:21
а тази информация от достоверен източник ли е, или просто поредното напълно негативно мнение? :)
1
Не е посочен 28.06.2011|10:18
Не, изобщо не е нагласено! Как можаха да изберат това момиче, което дори няма излъчване и се усмихва изкуствено? Толкова по-хубави момичета участваха на конкурса, а те избраха възможно най-безличната. Как да не си мислят после хората, че тези конкурси са нагласени? Ням конкурс за красота в България, който да не е нагласен, който даде повече пари, неговото протеже печели. Дори и този за "Царица на розата" е същия, така че изобщо не ми я хвалете!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay