Нежно, ефирно, женствено

Вече си мечтаем за топлите пролетни дни

Женствена! Това е първото определение, което се роди в умовете ни, веднага щом видяхме предварителната пролетна колекция на Moschino Cheap & Chic.

Флорални мотиви, ретро елементи и елегантни съчетания ни предлагат от италианския бранд. А ние ги приемаме без капка възражение. Новата линия е способна да "облече" всичките ни дни, защото разнообразието от тоалети е богато. Без значение дали отиваме на работа или парти, от Moschino Cheap & Chic имат подходящо облекло за случая.

Розово, бежово, синьо и черно са основните цветове, внимателно съчетани помежду си. Забравете за панталоните през пролетта, защото идва сезонът на полите и роклите. Женственост! Това е ключовата дума в колекцията. Много дантела, различни дължини, винтидж визия и модерно звучене. От Moschino Cheap & Chic са се постарали да направят "за всекиго по нещо" и определено са го постигнали.

Обувките са на висок ток и платформа, едноцветни и многоцветни. Слънчевите очила са ретро, тип "котешко око", чантите също идват от миналия век, но в онзи, хубавия смисъл.

Стига толкова описания. Разгледайте нашата галерия и се насладете на неустоимите женствени модели Moschino Cheap & Chic.

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay